CORR TC500

Jesteś początkujący? Nie wiesz jakie wrotki (rolki) wybrać? Śmiało pytaj - serdecznie zapraszamy! :) / Hardware help desk for beginners inline skaters

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

jack-78
Czterokółkowiec
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Post autor: jack-78 » pt kwietnia 21, 2006 3:20

Dobre! Boki zrywam, jak ktoś pisze, że coś kupił i prosi o opinię :!: :D :!:

A jak ktoś Ci teraz napisze, że to straszna kicha i wyrzuciłeś pieniądze w błoto, to oddasz te rolki i powiesz "pani w sklepie", że nie miała racji i że wcale nie jesteś zadowolony, bo tak Ci na forum powiedzieli :P ? Możesz co prawda oddać towar (chyba w ciągu 14 dni) bez podawania przyczyny, ale skoro się zdecydowałeś...

Pojeździsz, to sam się przekonasz, czy Ci pasują, a pogoda testowaniu sprzętu sprzyja :).

Pozdrówki

Awatar użytkownika
Ariel
Prześcignął Chuck`a...
Moje rolki: 4x110 Powerslide TripleX C2
Jeżdżę od: 01 lip 2005
Kontakt:

Post autor: Ariel » pt kwietnia 21, 2006 10:10

Witaj Quall!

Nie mam zielonego pojęcia o rolkach, które zakupiłeś. Może mógłbyś wrzucić foto na forum i coś o nich napisać? Ostatnio niektórzy z nas piszą o swoich nowych nabytkach w jednym z wątków. /Jak ja kupię to też napiszę/

Czy pogoda w Edinburgh'u rzeczywiście sprzyja rolkarzom, tak jak to jack-78 sugerował? Jest tam gdzie pojeździć? Czy rolki są popularne wśród Szkotów?

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
zico
Admin
Moje rolki: SR Tarrega
Jeżdżę od: 12 sty 1994
Kontakt:

Post autor: zico » ndz kwietnia 23, 2006 10:06

Rolki do jazdy agresywnej, rampa, street, twarde kółka chyba firmy Labeda 88a, mała średnica chyba 57mm. Niekoniecznie na naukę jazdy na rolkach, no chyba, że chce się uczyć tricków...
Serdecznie pozdrawiam,
Jakub "Zico" Ciesielski
http://www.wrotkarstwo.pl - jazda na rolkach: Twoje pierwsze źródło informacji
http://www.zicoracing.com - sklep z rolkami

Awatar użytkownika
Ariel
Prześcignął Chuck`a...
Moje rolki: 4x110 Powerslide TripleX C2
Jeżdżę od: 01 lip 2005
Kontakt:

Post autor: Ariel » pt kwietnia 28, 2006 10:41

Jak na moje początkujące oko, to może za słabo dopięta rolka, która lata na wszystkie strony i obciera akurat wysoko - mocniej ścisnąć na dole; albo może masz dość grubą łydkę w stosunku do górnej części buta - luźniej zacisnąć na górze.

Może ktoś z doświadczeniami z jazdy agresywnej by się wypowiedział, bo ja o agresji pojęcia nie mam, to już nie te lata :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzęt dla początkujących i nauki jazdy / Inline skates for beginners”