Maraton SOLIDARNOŚCI w Gdańsku - 15 sierpnia 2006
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
-
kmieto7
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Cavalli
- Jeżdżę od: 01 cze 1995
- Kontakt:
I na mecie!Z tym, że wy mnie widzicie z przoduLTM pisze:Oby ta opinia była pozytywna, widzimy sie na starcie!!
A co do mojej kontuzji to wiąże się ściśle ze sportem, ale nie chciałbym wchodzić w szczegóły. Moja rada to być cały czas czujnym i skoncentrowanym!!!
Też wszystkim życzę, aby kontuzji było jak najmniej!!!
- MirekCz
- Szybszy niż Chuck Norris na 4x100mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Mi się zdaje, czy tam nikt dowodu nie sprawdza?
Zapisz się (a najlepiej poproś kogoś z dorosłych znajomych, żeby odebrał rzeczy), z tego co pamiętam tam nikt na dowód nie patrzy. Jechanie z "numerkiem" uprawnia Ciebie do pomocy medycznej i omijasz ew. nieprzyjemności ze strony organizatorów... naprawdę warto.
Zapisz się (a najlepiej poproś kogoś z dorosłych znajomych, żeby odebrał rzeczy), z tego co pamiętam tam nikt na dowód nie patrzy. Jechanie z "numerkiem" uprawnia Ciebie do pomocy medycznej i omijasz ew. nieprzyjemności ze strony organizatorów... naprawdę warto.
Pozdrawiam,
Mirek Czerwiński
Mirek Czerwiński
- Don Lama
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Witam wszystkich 
Zbieramy ekipe w Krakowie (co prawda strikte amatorska) ale z ogromnym zapalem xD...
Powinnismy byc grupa okolo 8 - 10 osob.
Dzieki za informacje jakie tutaj zamiesciliscie!!!! Fotki przede wszystkim.
Do zobaczenia 15.07.
)
Pozdro
Zbieramy ekipe w Krakowie (co prawda strikte amatorska) ale z ogromnym zapalem xD...
Powinnismy byc grupa okolo 8 - 10 osob.
Dzieki za informacje jakie tutaj zamiesciliscie!!!! Fotki przede wszystkim.
Do zobaczenia 15.07.
Pozdro
www.NaRolkach.pl - największy portal rolkowy w Polsce