Kupno rolez z allegro

Zanim kupisz - zapytaj, przeczytaj o sprzęcie do jazdy na wrotkach (rolkach / rolki)
Dział tylko o jeździe fitness i szybkiej.
Place to talk about skates, wheels, bearings. Only for fitness and speed inline skating

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

spec1

Kupno rolez z allegro

Post autor: spec1 » sob marca 31, 2007 6:57

Chce kupić rolki z allegro:
<-------->/show_item.php?item=180523730
Nie wiem czy jest to dobra firma i czy mogę liczyć na dobry zakup czy na totalną klapę.
Jeśli macie jakieś zastrzeżenia do tego modelu/marki to proszę piszcie!!!

Dziękuję z góry

Pozdrawiam serdecznie
Miłosz

Clav
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Post autor: Clav » ndz kwietnia 01, 2007 12:50

Marka chyba malo znana. Sam probowalem jak leza rolki firmy krzak, i dobrze ze nie kupilem online bo bym wtopil kase. Oczywiscie cena atrakcyjna, nawet za bardzo. Jakos nie wierze zeby za ta cene mozna wykonac porzadne rolki, z dobrych materialow.
Ale oczywiscie moge sie mylic i jest to mniej znana, ale dobra firma i po prostu super okazja. Niech ktos sie wypowie ze "starych wyjadaczy".

Pozdro.

PS. Jesli to maja byc pierwsze rolki, radze poprzymierzac, rozne sa budowy buta w roznych firmach

spec1

Post autor: spec1 » ndz kwietnia 01, 2007 4:20

Nie to juz moje 2 rolki :) na ostatnich jezdziłem 6 lat i zrobiły sie na mnie za małe. Dzieki za odpowieć

Pozdrawiam
Miłosz

Awatar użytkownika
Toudi
Prześcignął Chuck`a...
Jeżdżę od: 02 sty 2010
Kontakt:

Post autor: Toudi » ndz kwietnia 01, 2007 9:40

Nie uważam, że są to podejrzanie tanie rolki. Nie zgodzę sie z tezą, że kółka zaczynają się kręcić w rolkach od 500 zł.
Nie wyglądają źle, chociaż diabeł zawsze tkwi w szczegółach. Mają aluminiową płozę (chcoaż nie wiadomo jakiej jakości) ale czy do zupełnie marnych rolek ktoś wkładał by kółka Hyper? Jeśli sprzedający ma sklep (choćby i internetowy) da paragon i zapewni pisemnie (choćby i w meilu), że można zwrócić to spróbowałbym. Sam mam rolki botas (z tych co nie jeżdżą na hokejówkach to mało kto kojarzy). a jednak jeżdżą i się nie wyginają ani nie pękają (chociaż nie powiem, że nie widzę zalet firmówek - głównie wtedy, jeśli idzie o jakieś specjalne wymagania).
Pozdrawiam
Piotr

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzęt - jazda fitness i szybka / Equipment - fitness and speed”