Zapisy na Maraton Sierpniowy w Gdańsku

Gdańsk Maraton Sierpniowy - od 2009 r. - najświeższe informacje.

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
WOJTEK45
Prześcignął Chuck`a...
Moje rolki: zbyt wolne
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Re: Zapisy na Maraton Sierpniowy w Gdańsku

Post autor: WOJTEK45 » sob sierpnia 15, 2009 6:46

w dniu dzisiejszym 15 sierpnia odbywa się Maraton...... ( tutaj słowo którego używać nie wolno).
Podejdę popatrzę pomacham pozdrowię naszego Ojca Dobrodzieja, Nasze Natchnienie do działania, Naszego Inspiratora.

Niech mu się wiedzie.
A nas jest 330" Ich "'ponad 600

Awatar użytkownika
Piotr B
Prześcignął Chuck`a...

Post autor: Piotr B » sob sierpnia 15, 2009 10:28

WOJTEK45 pisze:w dniu dzisiejszym 15 sierpnia odbywa się Maraton...... ( tutaj słowo którego używać nie wolno).
Podejdę popatrzę pomacham pozdrowię naszego Ojca Dobrodzieja, Nasze Natchnienie do działania, Naszego Inspiratora.

Niech mu się wiedzie.
A nas jest 330" Ich "'ponad 600
a bieg ukończyło trochę ponad 500 osób - nieżle!

WOJTEK45
Prześcignął Chuck`a...

Post autor: WOJTEK45 » sob sierpnia 15, 2009 10:40

u nas ukończą wszyscy.

Awatar użytkownika
piotro
Ścigant 4x110mm

Post autor: piotro » ndz sierpnia 16, 2009 8:16

WOJTEK45 pisze:u nas ukończą wszyscy.
Już wyznaczono straże, które tego dopilnują!! :)
UWAGA!!! WOŻĘ SIĘ!!!

WOJTEK45
Prześcignął Chuck`a...

Post autor: WOJTEK45 » pn sierpnia 17, 2009 7:08

nie straże tylko na końcu pojedzie na rowerze gość z napisem "OSTATNI ZAWODNIK".
A kto chce być ostatnim????? :roll: :roll: :roll:

WOJTEK45
Prześcignął Chuck`a...

Post autor: WOJTEK45 » wt sierpnia 18, 2009 3:23

Poszukiwana kolejna osoba od wpłaty bez wpisu na listę startową:
LESZEK ANDRZEJEWSKI

Ktokolwiek widział ktokolwiek wie....

Przy okazji zapraszam do odwiedzin strony z aktualnościami:
regulamin zawodów dla dzieci,
ciekawa oferta intersportu dla 3Miasta
info o rolkarzach freestylowych - lada moment zawiśnie

Awatar użytkownika
Piotr B
Prześcignął Chuck`a...

Post autor: Piotr B » wt sierpnia 18, 2009 9:13

10:00 START
11:30 rozpoczęcie ceremonii dekoracji dla najlepszych maratończyków

hu, hu, hu ale tempo!

Awatar użytkownika
grgur
Ścigant 4x110mm

Post autor: grgur » wt sierpnia 18, 2009 9:26

Piotr B pisze:10:00 START

hu, hu, hu ale tempo!
Spoko Piotr.

Listy zwycięzców są już dawno sporządzone i wszystko jest pod kontrolą. Pierwszy zawodnik wjeżdża z czasem 1h.10min.48s , więc 20 minut wystarczy mu na ochłonięcie , przebranie się i dotarcie na podium :D

A tak na serio - czy ta godzina to nie jakaś pomyłka :?: Podczas gdy inni jeszcze będą się pocić na trasie , najlepsi już będą po dekoracji? Ostatni zawodnik być może też chciałby tę dekorację zobaczyć i wiedzieć od kogo ma się uczyć.

Awatar użytkownika
Piotr B
Prześcignął Chuck`a...

Post autor: Piotr B » wt sierpnia 18, 2009 9:28

[quote = "grgur"] [quote = "Piotr B"] 10:00 START
11:30 rozpoczęcie ceremonii Dekoracji dla najlepszych maratończyków

hu, hu, hu ale tempo! [/ quote]

Spoko Piotr.

Listy Zwycięzców są już dawno sporządzone i wszystko jest pod kontrola. Pierwszy zawodnik wjeżdża z czasem 1h.10min.48s, więc wystarczy mu 20 minut na ochłonięcie, przebranie się i dotarcie na podium: D

A tak na serio - czy ta godzina, aby nie jakaś pomyłka:?: Podczas gdy inni jeszcze Beda pocić się na trasie, Najlepsi już po Beda Dekoracji? Ostatni zawodnik być może też chciałby zobaczyć tę Dekoracje i wiedzieć od kogo ma się uczyć. [/ Quote]

no to jaki ja mam czas przypisany na tych listach?? :?
Ostatnio zmieniony wt sierpnia 18, 2009 9:35 przez Piotr B, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
grgur
Ścigant 4x110mm

Post autor: grgur » wt sierpnia 18, 2009 9:32

Piotr B pisze:
grgur pisze:
Piotr B pisze:10:00 START

hu, hu, hu ale tempo!
Spoko Piotr.

Listy zwycięzców są już dawno sporządzone i wszystko jest pod kontrolą. Pierwszy zawodnik wjeżdża z czasem 1h.10min.48s , więc 20 minut wystarczy mu na ochłonięcie , przebranie się i dotarcie na podium :D

A tak na serio - czy ta godzina to nie jakaś pomyłka :?: Podczas gdy inni jeszcze będą się pocić na trasie , najlepsi już będą po dekoracji? Ostatni zawodnik być może też chciałby tę dekorację zobaczyć i wiedzieć od kogo ma się uczyć.
to jaki ja mam czas przypisany na tych listach???? :?
1.1.Stowarzyszenie Kultury Fizycznej Twister Trójmiasto Sekcja Wrotkarstwa Szybkiego ( SKF Twister Trójmiasto) z siedzibą w Sopocie przy ulicy Mickiewicza 32/6
tel. kontaktowe :
tel.kom +48 726029799 ( obsługa po polsku),
tel.kom +48 726029797 ( obsługa po angielsku)
tel.stacjonarny +48 58 555 82 00
fax +48 58 555 82 02 lub 03,
www.maratonsierpniowy.pl

Awatar użytkownika
piotro
Ścigant 4x110mm

Post autor: piotro » wt sierpnia 18, 2009 10:09

Piotr B pisze: no to jaki ja mam czas przypisany na tych listach?? :?
Hm, a jakiej wielkości zrobiłeś "wpłatę dodatkową?"
UWAGA!!! WOŻĘ SIĘ!!!

WOJTEK45
Prześcignął Chuck`a...

Post autor: WOJTEK45 » wt sierpnia 18, 2009 10:33

Moi drodzy , nie napiszę że przepisy/regulaminy są po to żeby je łamać, ale pamiętajmy że pewnie kilku z tych którzy mogą ubiegać się o podium w klasyfikacji OPEN chce jeszcze pojechać do Berlina.
Cała ceremonia będzie nagrywana i odtwarzana na telebimie po południu na after party.
Pierwotnie dekoracje miały się odbywać wieczorem ale z powodu Berlina zrezygnowano z tego pomysłu.
A tak nawiasem mówiąc to jak przypominam sobie Kraków to dekoracje biegaczy rozpoczynały się zaraz po ich wbiegnięciu na metę.
Pozostałe klasyfikacje pójdą trochę później.
Ale nie lękajcie się, trasa szybka; można zdążyć. Ot taki doping....

Awatar użytkownika
Pedro
Prześcigant 4x110mm
Jeżdżę od: 01 kwie 2009

Post autor: Pedro » śr sierpnia 19, 2009 8:48

Na liście startowej jest już 350 osób, a z regulaminu wynika, że organizator zapewni 200 płatnych noclegów w akademikach. Rozumiem, że część z uczestników noclegów potrzebować nie będzie, ale (jak to już wcześniej zostało napisane) biorąc pod uwagę osoby towarzyszące zawodnikom … Czy nie będzie „za ciasno”, tj. czy nie okaże się, że ktoś (np. ja) przyjedzie kilkaset km, a na miejscu dowie się, że miejsc noclegowych już nie ma ? No i jak będzie wyglądał „przydział” noclegów – według kolejności zgłoszeń, czy kolejności przybycia na weryfikację ? Kto i do którego akademika zostanie przydzielony ? Jeżeli do PG - a pewnie każdy by wolał bo z mapki wynika, że są bliżej - to gdzie i jak wnosić opłaty i jak zadeklarować chęć do tego akurat ?

Sorka za takie zawracanie d...y, ale to pierwsza taka impra przede mną i różne mam dylematy (w tym podstawowy i najważniejszy – czy jechać i czy dam radę ...)

bj43
Szybszy niż Chuck Norris na 5x80mm

Post autor: bj43 » śr sierpnia 19, 2009 9:00

Pedro pisze:Na liście startowej jest już 350 osób, a z regulaminu wynika, że organizator zapewni 200 płatnych noclegów w akademikach. Rozumiem, że część z uczestników noclegów potrzebować nie będzie, ale (jak to już wcześniej zostało napisane) biorąc pod uwagę osoby towarzyszące zawodnikom … Czy nie będzie „za ciasno”, tj. czy nie okaże się, że ktoś (np. ja) przyjedzie kilkaset km, a na miejscu dowie się, że miejsc noclegowych już nie ma ? No i jak będzie wyglądał „przydział” noclegów – według kolejności zgłoszeń, czy kolejności przybycia na weryfikację ? Kto i do którego akademika zostanie przydzielony ? Jeżeli do PG - a pewnie każdy by wolał bo z mapki wynika, że są bliżej - to gdzie i jak wnosić opłaty i jak zadeklarować chęć do tego akurat ?

Sorka za takie zawracanie d...y, ale to pierwsza taka impra przede mną i różne mam dylematy (w tym podstawowy i najważniejszy – czy jechać i czy dam radę ...)
Nie licz w tej kwestii na Organizatora, który teraz ma ważniejsze sprawy do załatwiania. Po prostu zadzwoń do akademika, który cię interesuje i zarezerwuj sobie nocleg. Adresy są znane, numer telefonu znajdziesz w Internecie. Jeśli okaże się, że już tam nie ma miejsc, to w Trójmieście są dziesiątki akademików oferujących noclegi na takich samych warunkach.
Pozdrawiam.

WOJTEK45
Prześcignął Chuck`a...

Post autor: WOJTEK45 » śr sierpnia 19, 2009 9:28

My dokładamy starań i zabezpieczyliśmy określona ilość miejsc noclegowych - łącznie 280. Nie jest to tożsame że zapewniamy nocleg każdemu chętnemu.
PROSZĘ NIE DZWONIC DO AKADEMIKÓW gdyż wtedy będzie problem gdyż ja na bieżąco odnotowuje i kontroluje ilość wolnych miejsc noclegowych. Jest ich jeszcze ok 100
Jeśli ktoś będzie rezerwował prze telefon to ja o tym nie będe wiedział i nastąpi dublowanie a tym samym chaos.
W mmomencie kiedy miejsca się skończą nie będzie takiej opcji do zaznaczenia i pojawi sie info na stronie
Postaram się do końca tygodnia wywiesic listę osób któe zarezerwowały noclegi aby dalej już działaly same i potwierdziły sobie wszystko w akademikach POLITECHNIKI.
AKADEMIK AWF JEST DLA NOCLEGÓW które ja załatwiam dla służb wspomagających i zaproszonych gości ( indywidualnie)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gdańsk Maraton Sierpniowy - od 2009 r. - najświeższe informacje.”