Mam już 3 dyszki na karku. Nie jeździłem z 5 lat
Nie jestem za stary by wracać do rolek?
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
normalnie, jakbyś mnie znałodys_kg pisze: strasznie dużo ludzi właśnie w tym wieku ( 30 - 40 lat ) zaczyna wracać do sportu w ramach rekreacji/zgubienia kilogramów/poczucia się znów młodym. Są to zazwyczaj ludzie, którzy skonczyli studia, mają stała pracę, mają dom i rodzinę i wtedy człowiek się orientuje, że ma czas na "coś"no i często wypada na rolki. Potem część z tych ludzi się przesiada na szybkie i często biją młodszych ...
Tylko sie podłączę bo cóż wiecej tu mozna dodać, moze to ze juz sie nie mieszcze w skale podaną powyżej (30-40) ,może to nad czym ubolewam, ze większości młodzieży po prostu sie odechciewa gdy trzeba coś powtarzać "w nieskończoność " zeby w koncu wyszło .No i ze równiez na szybkie nie planuje sie przesiąść.Pedro pisze:normalnie, jakbyś mnie znałodys_kg pisze: strasznie dużo ludzi właśnie w tym wieku ( 30 - 40 lat ) zaczyna wracać do sportu w ramach rekreacji/zgubienia kilogramów/poczucia się znów młodym. Są to zazwyczaj ludzie, którzy skonczyli studia, mają stała pracę, mają dom i rodzinę i wtedy człowiek się orientuje, że ma czas na "coś"no i często wypada na rolki. Potem część z tych ludzi się przesiada na szybkie i często biją młodszych ...
idealnie odpowiadam tej charakterystyce
z tym, że na szybkie raczej się nie przesiądę - kubeczkom nie odpuszczę
![]()
młodszych też bił nie będę (celowo nawias wyciąłem)