czy ktoś tu jeszcze śmiga na pogorii 4 ? a konkretniej slalomuje ?
pozdrawiam,
Daga
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Oooojjjj dawno ich nie widziałem tam ale za to jest super ekipa na 3 Stawach w Katowicach i fajna ekipa z kubkami w wpkiw w Chorzowie.pasqdaa pisze:Witam,
czy ktoś tu jeszcze śmiga na pogorii 4 ? a konkretniej slalomuje ?Nudne jest samotne jezdzenie pomiedzy kubeczkami na parkingu od strony Marianek, może ktoś poduczy ? ;]
pozdrawiam,
Daga
Bardzo lubie swoje wrotki, sa praktycznie bez zarzutu. Choc z czasem zaczely sie domagac paru tuningow...zico pisze:Tak poza tematem: Derbiarka masz mega dobre wrotki! Napisz proszę, jakie są Twoje odczucia jazdy na tym modelu
Ja zdradzęDerbiarka pisze: Niestety nie udalo mi sie znalezc, ile to w koncu kilometrow trasy wokol tego zbiornika jest przydatnych dla wrotkarzy. Ktos mi zdradzi?
Wierz mi, że bardzo szybko - oczywiście są modele specjalne do jazdy szybkiej.carlmc pisze:Jak szybko można na nich jeździć ?
A wiesz... sama bym chciala wiedzieccarlmc pisze: .... Jak szybko można na nich jeździć ?
Przemyślałem sprawę i zmieniłem zdanie, wiesz, na Pogorii trenuje paru moich rywali ... a 11 lipca są tu rozgrywane zawody ... jakbyś mi pomogła ich wyeliminować byłbym bardzo wdzięcznycarlmc pisze:Oj, sorry, widziałem właśnie filmik, nie będę się z Tobą ścigał.

marek_katowice pisze:Fajnie że jest pusto...ciesz się bo długo tak nie bedziejak ruszą te tłumy co rok temu tam widywałem a na jednego wąsatego rowerzystę na sportowym rowerze to uwaga - lubi być panem trasy a rolkarzy to nie specjalnie lubi.
a... na 3 stawach jest nie 1 km a 2km a górki to są w Parku Chorzowskim a zresztą można je polubić tylko trochę trzeba potrenować.