nowa na grupie
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
- ALAN54
- Prześcignął Chuck`a...
- Jeżdżę od: 15 sie 2001
- Kontakt:
Re: ...
4 dni na rolkach i już dojechałeś do Irlandii. Pięknie. Życzę owocnych kółek. Przyślij jakąś fotę. POZDRO ALAN54Artus pisze:Ja tez tu jestem jako nowosc.
Na rolkach jezdze od 4dni.
Zyczcie mi powodzenia
- Artus
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Hej Alan54, przez 4 dni nie dalbym rady, ale kto wie moze kiedys jakis maratonik
Jestem juz tu dwa lata, jakos sie zaklimatyzowalem. Pomysl "Rolki" wpadl do glowy miesiac temu, (duzo czytalem na roznych forach) a kupilem tydzien temu - bylo ciezko bo jest jeden sklep na caly Dublin gdzie mozna dostac ten stuff i nie latwo go znalesc. No ale pomijajac mi sie udalo i w zasadzie codzienie po pracy zostaje po godzinach zeby jezdzic po uliczkach na zamknietym terenie "office parku" (to takie miejsce gdzie sa tylko biura i nic wiecej my to nazywamy z kolega obozem pracy - jest cichutko i nikt nikomu nie przeszkadza). Ochrona nawet juz mi kibicuje choc na poczatku chcieli mnie wyrzucic ale po krotkiej wymianie zdan i wytlumaczeniu ze pracuje w jednej z firm na tymze terenie dali mi spokoj
Nauka jakos idzie ale po pierwszym zalozeniu rolek "usiadlem" na tylku dosc szybko
mam nadzieje ze nauka bedzie zakonczona powodzeniem i nie bede sie zniechecal, na razie jestem pelen nadziei i cos juz tam mi wychodzi np hamowanie za pomoca "obcasa"... zakrecanie no i jakos sie odpycham, czasami trace rownowage ale to chyba mozna wycwiczyc...
Zycze sobie powodzenia i innym poczatkujacym
Jestem juz tu dwa lata, jakos sie zaklimatyzowalem. Pomysl "Rolki" wpadl do glowy miesiac temu, (duzo czytalem na roznych forach) a kupilem tydzien temu - bylo ciezko bo jest jeden sklep na caly Dublin gdzie mozna dostac ten stuff i nie latwo go znalesc. No ale pomijajac mi sie udalo i w zasadzie codzienie po pracy zostaje po godzinach zeby jezdzic po uliczkach na zamknietym terenie "office parku" (to takie miejsce gdzie sa tylko biura i nic wiecej my to nazywamy z kolega obozem pracy - jest cichutko i nikt nikomu nie przeszkadza). Ochrona nawet juz mi kibicuje choc na poczatku chcieli mnie wyrzucic ale po krotkiej wymianie zdan i wytlumaczeniu ze pracuje w jednej z firm na tymze terenie dali mi spokoj
Nauka jakos idzie ale po pierwszym zalozeniu rolek "usiadlem" na tylku dosc szybko
Zycze sobie powodzenia i innym poczatkujacym
- ALAN54
- Prześcignął Chuck`a...
- Jeżdżę od: 15 sie 2001
- Kontakt:
Hej Artus!
Ćwicz pilnie, każdy kiedyś zaczynał. Jeśli chcesz się zakręcić na maxa to zapraszam do Berlina w sobotę 23 wrześna na Maraton Berliński. Jak popędzisz w grupie 8 000 (słownie ośmiu tysięcy) lub więcej rolkarzy to już się nie odkręcisz. Czasu masz dużo więc uszy do góry i kólka do przodu. Najważniejsze to nie upadać na duchu i asfalcie. POZDRO ALAN54

- Artus
- Czterokółkowiec
Oznaczenia na kolkach...
Pomysle o tym, to dopiero we wrzesniu wiec czasu jeszcze sporo
Mam pytanie, a mianowicie jak jest z tymi oznaczeniami kolek 78mm/80A
78mm to srednica a te 80A?
Doczytalem sie ze to twardosc, czy im wyzsza liczba tym twardsze kolka???
I co oznacza litera A.
DZieki za pomoc...

Mam pytanie, a mianowicie jak jest z tymi oznaczeniami kolek 78mm/80A
78mm to srednica a te 80A?
Doczytalem sie ze to twardosc, czy im wyzsza liczba tym twardsze kolka???
I co oznacza litera A.
DZieki za pomoc...
Be sure, you are happy...
Rollerblade GEO 1.3
Rollerblade GEO 1.3
- zico
- Admin
- Moje rolki: SR Tarrega
- Jeżdżę od: 12 sty 1994
- Kontakt:
Serdecznie pozdrawiam,
Jakub "Zico" Ciesielski
http://www.wrotkarstwo.pl - jazda na rolkach: Twoje pierwsze źródło informacji
http://www.zicoracing.com - sklep z rolkami
Jakub "Zico" Ciesielski
http://www.wrotkarstwo.pl - jazda na rolkach: Twoje pierwsze źródło informacji
http://www.zicoracing.com - sklep z rolkami
Elo
nazywam sie Kuba mieszkam w malym miescie obok lodzi.
Jestem w sumie nowy ^^
Dzisiaj dostalem rolki agressywne no i ku mojemu zdziwieniu juz za pierwszym razem poszlo bez komplikacji
i wiekszych problemow.
Dzien zakonczylem z bilansem 2 gleb ( troche noge starlem eeeh ochraniacze dojda dopiero jutro ) w sumie mysle ,ze nie jest zle.
Stopy bola ,ale to norma. Gdzies na forum widzialem filmiki o hamowaniu wiec mam co robic
pozdrawiam i dobrej nocy
nazywam sie Kuba mieszkam w malym miescie obok lodzi.
Jestem w sumie nowy ^^
Dzisiaj dostalem rolki agressywne no i ku mojemu zdziwieniu juz za pierwszym razem poszlo bez komplikacji
Dzien zakonczylem z bilansem 2 gleb ( troche noge starlem eeeh ochraniacze dojda dopiero jutro ) w sumie mysle ,ze nie jest zle.
Stopy bola ,ale to norma. Gdzies na forum widzialem filmiki o hamowaniu wiec mam co robic
pozdrawiam i dobrej nocy
- Zbycho
- Kontakt:
o widzę wszyscy nowi się tu witają więc:
WITAM WSZYSTKICH, na imie mam Zbyszek, jestem z Lublina - chociaż na forum zaglądam od jakiegoś czasu
moją przygodę z rolkami zaczłąłem od łyżew
- ostatni sezon spedziłem na lodowisku (w porywach do kilku razy w tygodniu)
no oczywiscie postanowiłem sobie kupić rolki - jakby mogło być inaczej
jeżdzę na rolakch jakoś od początku kwietnia mniejwięcej
porwał mnie ten sport bez reszty
pozdrawiam wszystkich
WITAM WSZYSTKICH, na imie mam Zbyszek, jestem z Lublina - chociaż na forum zaglądam od jakiegoś czasu
moją przygodę z rolkami zaczłąłem od łyżew
no oczywiscie postanowiłem sobie kupić rolki - jakby mogło być inaczej
jeżdzę na rolakch jakoś od początku kwietnia mniejwięcej
porwał mnie ten sport bez reszty
pozdrawiam wszystkich