Początkujący - pytania
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
-
funfig
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
To lekko wyjdż w górę,a nawet skocz.Wybijasz się z nogi wysunietej a lądujesz na tylną ktora w jeżdzie tyłem robi się prowadzącą.Z czasem dojdziesz do wprawy i będziesz lądować tylko na nią a drugą unosisz jak najwyżej,pochylając się do przodu dla równowagi. I wtedy umiesz piekny element jazdy figurowej-trójke skakaną wprzód.Pozdrawiam
Dzięki za wskazówki. Rozumiem, że wyskok jest z obrotem.
Spróbuję jak mnie plecy przestaną piec (Spędziłam 5,5 h, z krótkimi przerwami na spłukanie słodką wodą, w morzu. Pływałam bez kremu i zapomniałam, że promienie ultrafioletowe przenikają wodę. Temp. wody 21 C, a ja najbardziej na świecie uwielbiam bujać się na falach. W Bałtyku właziłam do wody przy 10 C)
Spróbuję jak mnie plecy przestaną piec (Spędziłam 5,5 h, z krótkimi przerwami na spłukanie słodką wodą, w morzu. Pływałam bez kremu i zapomniałam, że promienie ultrafioletowe przenikają wodę. Temp. wody 21 C, a ja najbardziej na świecie uwielbiam bujać się na falach. W Bałtyku właziłam do wody przy 10 C)
hejka
nie moge otworzyc tego pliku o jezdzie na rolkach jesli kots moglby mi jakos pomoc lub powiedziec co trzeba zrobic to bylabym wdzieczna musze sie nauczyc jakis fajnych trikow narazie umiem jezdzic ale coz tego wyjdzie dalej?? pomozcie jesli mozecie zalezy mi na pewnym chlopaku ktoremu chce zaimponowac...pomozcie prosze
alizee16 ello
???
funfig nie mylisz sie za rok bedzie 17;)))) stara jestem.... szczerze ci powiem ze probowalam narazie podstaw takie cos jak osemki czy trzymanie jednej nogi w gorze ale to jest nic...moj facet jezdzni na desce i jest w tym swietny i nie chce byc od niego gorsza...;((( ale coz bede musiala sie jakos czegos nauczyc...jakos musze sobie radzic...ale gdybys mial jakies stronki czy zdjecia czy cokolwiek to prosze cie pisz...z gory dzieki pozdrawiam 
alizee16 ello
Kiedyś ściągnąłem ten plik, teraz się chętnie podzielę, proszę bardzo!
http://rapidshare.de/files/23462850/__3 ... i.pdf.html
(niestety germański serwer nie poradził sobie z polskimi znakami w nazwie, ale łatwo to zmienić)
http://rapidshare.de/files/23462850/__3 ... i.pdf.html
(niestety germański serwer nie poradził sobie z polskimi znakami w nazwie, ale łatwo to zmienić)
Re: Download
puszcza puszcza tylko trzeba odczekac 30 s