Trochę czytałem opinii, że to średnio fajny układ. Ja jeszcze nie wiem - mam 2 komplety tego samego typu, ale z niskiej półki, więc...

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
U mnie to taki układ jest akurat na plus (z drugiej strony AM-Wingi za dużo nie ustepują G13 jak są nowe). Zakładając bardzo dobre kółka tylko na wyścig zawsze pojadę dużo szybciej niż na treningu. Na dystansie treningu 20km jadąc ze średnią prędkością 23-24km/h to jest już dla mnie bardzo szybko i na granicy mojej wydolności. Na wyścigu jadąc w grupie i na zestawie startowym to ta sama prędkość to dla mnie plaża. Poza tym u mnie od tego czy mam dzień czy nie może zadecydować na maratonie 15-20 minut różnicy, więc takie zabiegi w stylu 2tyg przed wyścigiem jeździć na zestawie startowym, robić to a nie tamto itd. nie robią różnicy. Mimo wszystko pomimo wypasionego zestawu nadal się uważam za szybkiego fitnesowca i o złote gacie nie jadę więc czy przyjadę na metę 5 minut poźniej to tragedii nie ma._blues_ pisze:A nie masz problemu z tym, że na czym innym trenujesz niż startujesz?
Trochę czytałem opinii, że to średnio fajny układ. Ja jeszcze nie wiem - mam 2 komplety tego samego typu, ale z niskiej półki, więc...
Polecam przeczytać ze zrozumieniem. 165mm to montaż SSM, a nie rolki.crom28 pisze:Opis modelu 125mm Powerslide - http://www.powerslide.com/news
Czyżby nadchodził czas na nowy, jeszcze większy rozmiar? (w Azji ponoć używają nawet rolek 165mm)