Rolkowanie zacząłem jakieś dwa lata temu. Na początku czysto rekreacyjnie, pierwsze próby. Później okazało się jak mocno to wciąga. Mała zmiana rolek z rekreacyjnych na twistery i pierwsze próby slalomu. Jednak cały czas poszukiwałem kolejnych nowości. No i tak w końcu trafiłem na rolki terenowe, czyli nordic skating. Póki co najbardziej mi odpowiadająca dyscyplina i sprawiająca najwięcej radości. To tyle tytułem wstępu. Do zobaczenia na trasie
Powitanie
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
-
zolwik
- Moje rolki: PS Nordic lekko podrasowane;-)
- Jeżdżę od: 0- 0-2008
Powitanie
Witam wszystkich pozytywnie zakręconych. Na forum zapisałem się już jakiś czas temu i póki co korzystałem z niego w sposób bierny. No ale czas to w końcu zmienić.
Rolkowanie zacząłem jakieś dwa lata temu. Na początku czysto rekreacyjnie, pierwsze próby. Później okazało się jak mocno to wciąga. Mała zmiana rolek z rekreacyjnych na twistery i pierwsze próby slalomu. Jednak cały czas poszukiwałem kolejnych nowości. No i tak w końcu trafiłem na rolki terenowe, czyli nordic skating. Póki co najbardziej mi odpowiadająca dyscyplina i sprawiająca najwięcej radości. To tyle tytułem wstępu. Do zobaczenia na trasie
- Googel6
- Pięciokółkowiec 84mm
- Moje rolki: Twister 2010
- Jeżdżę od: 01 sty 2009
Re: Powitanie
witam! ciesze się, że wkręcił Cie ten sport. Polecam na twisterach spróbować jazdy miejskiej z naszą ekipą! Jeździmy w Poznaniu, jest pozytywnie.
-
zolwik
- Moje rolki: PS Nordic lekko podrasowane;-)
- Jeżdżę od: 0- 0-2008
Re: Powitanie
No właśne w tej chwili to niestety but od twistera wylądował w rolkach terenowych i nie za bardzo dysponuję czymś do jazdy miejskiej. No chyba że z powrotem przekręcę szynę
Jakby co to się bedę kontaktował. pozdrowienia