Można też inaczej , podpiąć to pod jakiś maraton lub inne zawody rolkowe lub pod jakąś inną imprezę. Red Bull na pewno by się zainteresował , stacja Extreme Sports Channel , może nawet Hedon Skate by za sponsorował.
Piszę o parku chorzowskim bo mam do niego blisko i znam go dobrze , w nim mieści się też siedziba HEDONSKATE , może chłopaki by coś poradzili,
...jeżeli odpisze więcej osób , bo do tego to potrzebni są przede wszystkim zawodnicy
Najtrudniej było by zdobyć skocznie , funboxy , przeszkody typu stare auta i inne takie.
Ale myślę że sam park wyraziłby zgodę , nie wiem jak z opłaceniem-wykupieniem miejsca ale to już by się rozbijało o sponsorów.
Myślę też że trzeba by było zacząć od napisania maila z prośbą o za sponsorowanie np. wspomnianego red bulla i przedstawienie jego szefom porządnego planu imprezy itp.
Dlatego teraz czekam na inne głosy i pomysły.
Dwóch zawodników już jest
No tak w Polsce w ogóle olewa się rolki... ale w chorzowskim mogło by to wypalić bo zależy im na promowaniu tego miejsca!
Widzę że mało wejść na ten temat... szkoda że polscy rolkarze nie mają takiego charakteru jak francuscy skaterzy.... tylko ten slalom... nie chcęnikogo urazić lae adrenaliny to ta dyscyplina nie daje zbyt dużej

Nic , to może wyścig na dziko jakiś?przez miasto