Jeżdżę na rolkach rekreacyjnych od ładnych 8 czy nawet już 9 lat, i zdecydowałam, że chcę zacząć jeździć agresywnie. Wiem, że to nie będzie proste, ale jestem na to przygotowana . Zdaję sobie sprawę, że często się pojawiają tego typu pytania, ale jak do tej pory nie jestem dalej pewna co wybrać, więc :
Na moje pierwsze rolki wybrałam USD Realm, i mam zamiar zamówić je z hedonskate. Czy one będą dobre jak dla początkującego w tej dziedzinie ?
Dalej. Ochraniacze. Myślę, że na początek wystarczą mi na nadgarstki, kolana i piszczele. I tu moje kolejne pytanie.<-------->/item1001307353_66 ... czele.html Czy na piszczele takie się nadadzą ? Czy lepiej wziąć te : <-------->/item982814742_661 ... ml#gallery ? Na nadgarstki i kolana nie mam pojęcia jakie wybrać. Zależałoby mi, aby nie były na takie małe rzepy jak te "zwykłe" standardowe, bo mi się strasznie wżynają, przynajmniej na kolana :/ Czy jest ktoś już w tym obeznany, tak żeby mógł mi jakoś doradzić ? (model itp.) Zależało by mi też, aby nie były zbyt drogie. Hmm.. i to by było na tyle. Zależy mi także, a szybkiej pomocy, gdyż chciałabym jak najszybciej zacząć śmigać