pod uwagę biorę:
<nie podajemy linków>/rolki-agresywne-rolle ... 16842.html -----> chociaż to nie mój rozmiar, i kółeczka chciałabym nieco większe, no chyba że te przy pokonywaniu tych 20 km (średnim a nawet powiedziała bym powolnym tempem) nie sprawią mi problemu(?)
ewentualnie te chociaż to niby dziecięce ale do rozmiaru 40-ści (akurat) http://www.inlineskateshop.nl/30/skates ... stable-tip
A najbardziej podobają mi sie te ( z wyglądu i wielkości kółek) <nie podajemy linków>/rolki-agresywne-rolle ... ml#gallery ale nie mogę nigdzie znaleźć rozmiaru 40-ści!!!
błagam doradźcie!!!!! weźcie tylko pod uwagę to że jestem kobietą i jak większość kobiet mam "skrzywienie" na punkcie wyglądu jak mi coś wpadnie w oko to muszę to mieć, nie zwracając uwagi kompletnie na sprawy "techniczne" sprzętu
wezmę pod uwagę każdą markę (chociaż wbilam sobie do głowy Rollerblade , sama nie wiem czemu) -----> byle były dobre i zgrabne
pozdrawiam Anesss
ps. zależy mi na waszej opinii i uwagach, sama sobie nie poradzę, a jestem tak nakręcona ze polecę i kupie pierwsze lepsze ---> tak o! nie świadomie byle już je mieć a potem będę sobie pluła w brodę ze nie przemyślałam i nie poczekałam