Lapie sie na nastepna dostawe.
Beda niebieskie 'M' w przyszlym tygodniu?Może dziś odbiorę 10 eLek i 2 iXeLki Wink Na razie tylko czarne...
pozdro
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Jak na razie mam tylko i wyłącznie w czarnym kolorze, mało prawdopodobne co do innych, MĘSKICH kolorów w najbliższym czasie...sanczol pisze: Beda niebieskie 'M' w przyszlym tygodniu?
robal pisze:No LUDZIE malo czasu zostalo do 16:00!
Kto sie pisze na podzial kosztow przesylki, niech szybko sklada zamowienie. Ja czy tak, czy tak biore, wiec jak sie spoznicie, to na spotkaniu bedziecie mogli mi co najwyzej zazdroscic, ze juz mam swoja koszulke - a nawet dwie![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam,
robal.
Ok.McGregor pisze:Może być odłożona do sejfu (rozmiar L -inline) - jeśli dobrze pamiętam to kolor czarny.
Zaraz na początku miesiąca wyślę kasę. Może nawet pod koniec przyszłego tygodnia. Dam Ci wtedy adres dostawy.
THX

McGregor pisze:Są tylko "Speedskating"? Ja jestem nowicjusz - żebym ludzi w błąd nie wprowadzał. Zresztą bez różnicy .
oka doka, ale do 16 na konto kasy ni zdazylbymZ czym nie dasz rady?
W miejsca wykropkowane wpisz prawidlowa odpowiedz:
_________
Ja nizej podpisany ... /Twoj nick/ zamawiam ... /liczba sztuk koszulek/*
Koszulki powinny spelniac ponizsze wymagania:
Kolor koszulki ...
Rozmiar koszulki ...
Przesylke prosze dolaczyc do przesylki robala.
Nie ma paniki, to sama frajdaPrezentacja projektu... phi! Wink Ta dzisiejsza mlodziez, byle projekt i panika od razu Wink i czasu na przyjemnosci juz nie ma.... Twisted Evil