Trudno powiedzieć co mi dolega, nawet pani w aptece nie umiała mi dobrać właściwiego specyfiku
Pozdrawiam serdecznie!
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
a może to jakaś reakcja alergicznaSzania pisze:Witam,
Pojawiają mi się różowe place na skórze i naprawdę porządnie boli, nawet wiele godzin później. Do tego stopnia, że nie mogę się w tym miejscu dotknąć, nawet chodzenie powoduje ból. Nie ma uszkodzenia skóry, siniaka, nic takiego, tylko zaróżowienie i boli.
Helo,Szania pisze:Nie dopinam od razu, ale też nie jeżdżę 15 min na luzie. Myślę, że dopinam po około 5 min. Ok, spróbuję pojeździć na luzie dłużej.
Mirek, jaka kontuzja może być wynikiem takiego bólu? Napisz proszę. Wystraszyłeś mnie![]()
Jeszcze raz... Czyli rolka powinna być dopięta na maksa w stopie, a nie w łydce, tak? Proszę wytłumaczcie mi to łopatologicznieJeśli tak to mam kolejny problem... pomimo wkładki w rolkach i grubej skarpety, mam luz w stopie
Szania pisze:to Cię teraz zamęczę
Szania, nie jeździ się w źle dopasowanych rolkach. Wypełnianie ich poduszeczkami nic tobie nie da. Poduszeczki się przesuną, zrobisz zakręt, rolka ucieknie, stopa się źle ustawi i usłyszysz tylko ciche gruchnięcie.Szania pisze:Będę wdzięczna za cierpliwe wytłumaczenie początkującej
To Cię dopiero będzie boleć ...Szania pisze:Ech... ja to bym chciała Seby, najlepiej Highale nie ma możliwości ich przymierzenia przed zakupem no i kosztują maaaasę pieniędzy
A podobno sport to zdrowie...miko pisze:To Cię dopiero będzie boleć ...