Szczecin-rolki
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- kmc_
- Czterokółkowiec
- Moje rolki: Twister 243
- Jeżdżę od: 0- 4-2009
Re: Szczecin-rolki
Halo
Ktoś jeszcze tu zagląda?:) Jako że wiosna juz nieoficjalnie coprawda ale przyszła to szukam chętnych na pojeżdżenie, z tym że stricte slalom, znajdzie się tu ktoś? Najlepiej na prawobrzeżu jako ze jest tu najlepiej ale moge sie dostosować do większości jeśli takowa powstanie;)
Ktoś jeszcze tu zagląda?:) Jako że wiosna juz nieoficjalnie coprawda ale przyszła to szukam chętnych na pojeżdżenie, z tym że stricte slalom, znajdzie się tu ktoś? Najlepiej na prawobrzeżu jako ze jest tu najlepiej ale moge sie dostosować do większości jeśli takowa powstanie;)
Jakie znowu hamulce?
niestety... preferuje kilometry przed sobą ;P ale wierzę że ktoś się znajdzie ;P
A gdzie to Sroczka te kilometry kręcisz ?
Witam Szczecin
Zapraszamy wszystkich chętnych rolkowców połykaczy kilometrów:) do Stargaru. Zawiązaliśmy grupę rolkarzy pod nazwą StarBlade - właśnie zamawiamy koszulki teamowe. Pierwszy start zespołu (6 osób 3K i 3M) w półmaratonie w Pozananiu. Więcej na www.stargard.com.pl, www.starblade.pl
Pozdrawiam
Zapraszamy wszystkich chętnych rolkowców połykaczy kilometrów:) do Stargaru. Zawiązaliśmy grupę rolkarzy pod nazwą StarBlade - właśnie zamawiamy koszulki teamowe. Pierwszy start zespołu (6 osób 3K i 3M) w półmaratonie w Pozananiu. Więcej na www.stargard.com.pl, www.starblade.pl
Pozdrawiam
- Piotr B
- Prześcignął Chuck`a...
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
bardzo fajny komplet!!!!!
Koledzy Stargardzianie, czy możecie dać jakieś namiary na te Wasze traski (może jakaś mapka ?). Jak tam trafić, co by nie tracić czasu na szukanie?
trasy:
1Stargard - Żarowo ok 3.5km
2 Stargard - Motaniec ( najblizej Szczecina w kierunku jeziora Miedwie) ok 10 km
3 najlepsza trasa przy fabrykach Brigstone i Cargotec - zjeżdzasz z obwodnicy /zjazd centrum - zobaczysz wielki silos na cukier z napisem Polski Cukier/ w stronę Pyrzyc i na pierwszym rondzie masz już początek trasy - 10 km
1Stargard - Żarowo ok 3.5km
2 Stargard - Motaniec ( najblizej Szczecina w kierunku jeziora Miedwie) ok 10 km
3 najlepsza trasa przy fabrykach Brigstone i Cargotec - zjeżdzasz z obwodnicy /zjazd centrum - zobaczysz wielki silos na cukier z napisem Polski Cukier/ w stronę Pyrzyc i na pierwszym rondzie masz już początek trasy - 10 km
Rewelacja ! szukam też właśnie takich tras i osób lubiących szybką i długą jazdę 
Carpe diem ... ;P
Dzięki za stargardzkie namiary. Ja jestem świeżo po trasie Gartz - Schwedt. Polecam, ok. 23 km dobrego asfaltu. Trasa dobrze oznakowana, bez niespodzianek aż do samego Schwedt (tam mi się asfalt skończył),. Z powrotem była jednak walka z samym sobą, bo na zmęczeniu i pod silny wiatr
ale i tak warto było.
no własnie Sroczka w Szczecinie jest zagubiona i kręci kilometry w kółko na arkonce ;P w Świnoujściu miałam swoją trasą a tu lipa... i nie bardzo mam czas żeby jeszcze dojeżdżać gdzieś poza szczecin ;/ bez auto to kiepsko... ale na arkonke chętnie ;] jutro np się wybieram na 11 ;P trochę chyba za późno napisałam ;P
A o Stargardzie już myślałam trochę ale... dojazdy to kiepska sprawa...
A o Stargardzie już myślałam trochę ale... dojazdy to kiepska sprawa...
Chciałbym się nauczyć jeździć na rolkach. Sprzęt już zakupiłem, ale niestety brakuje mi umiejętności :[... Może ktoś z forumowiczów podjąłby się wyzwania i spróbowałby pomóc w nauce jazdy na rolkach?
-
Gosiu
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 20 lip 2005
Poczekaj aż się ładniej zrobi. Wtedy zorganizujemy jakiś wypad. W grupie najlepiej się uczuć:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Świetnie! W takim razie będę uważnie śledził forum i niecierpliwie czekał na komendę STARTGosiu pisze:Poczekaj aż się ładniej zrobi. Wtedy zorganizujemy jakiś wypad. W grupie najlepiej się uczuć:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam.
-
tomek616
- Moje rolki: powerslide
- Jeżdżę od: 01 cze 1999
Cześć wszystkim na forum jestem nowy, na rolkach jakieś 13 lat szukam towarzystwa na długi dystans lub krótki żeby nie jechać samemu.
A czy może jutro 9.04.12. ktoś się wybiera na rolki chętnie się za biorę godzina obojętna cały dzień mam wolne?
A czy może jutro 9.04.12. ktoś się wybiera na rolki chętnie się za biorę godzina obojętna cały dzień mam wolne?
No no ;] ja tez się piszę na poznanie nowych rolkowiczów ;] ale w przyszłym tygodniu ;]bezatu pisze:Świetnie! W takim razie będę uważnie śledził forum i niecierpliwie czekał na komendę STARTGosiu pisze:Poczekaj aż się ładniej zrobi. Wtedy zorganizujemy jakiś wypad. W grupie najlepiej się uczuć:)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.