trochę??? dziewczyno Ty śmigasz jak mały samolocikk@stkaa pisze:Hej
Ja tez troche jeżdzę:) Dzisiaj dzwoniłam na tor kolarski i gokardowy, zapytac czy mozna wpadac na treningiNiestety rolki niszcza nawierzchnie na kolarskim, ale za to bardzo uprzejmy Pan Prezes PZM pozwolił przychodzic na tor gokardowy
Czy ktos byłby chetny ?
Szczecin-rolki
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
-
cummulus
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Re: Szczecin-rolki
cummulus
Hej
Byłam dzisiaj, pojezdziłam godzinke, i ucieklam bo było wiecej ludzi niz w Galaxy 
Planuje pojawic sie we wtorek i w srode w godz. 17-19
Co do toru bede jutro dzwoniła do Prezesa, i byc moze umowie sie na jakis konkretny termin.
Co rozumiem poprzez "Trening" ?
Poprostu jezdzenie w przyzwoitych warunkach 
Pozdrawiam Wszystkich
Planuje pojawic sie we wtorek i w srode w godz. 17-19
Co do toru bede jutro dzwoniła do Prezesa, i byc moze umowie sie na jakis konkretny termin.
Co rozumiem poprzez "Trening" ?
Pozdrawiam Wszystkich
- kimi
- Czterokółkowiec
- Kontakt:
Daj proszę znać, jakie są możliwości, terminy/odpłatności na tym torze. Poinformuję znajomych, może ktoś chętny by się jeszcze znalazł.
Ja do tej pory jeździłam tylko na arkonce, ale w tym roku z braku czasu jeszcze mi się nie udało tam zawitać
Ja do tej pory jeździłam tylko na arkonce, ale w tym roku z braku czasu jeszcze mi się nie udało tam zawitać
6252003 moje gg, kimi odezwij sie 
Bede pisac co i jak
Bede pisac co i jak
Byłem dzisiaj również, chyba trochę później (jeśli k@stkaa to ta ponaddźwiękowa dziewczyna to nie zauważyłem) Jak zobaczyłem ten "tłum" to stanąłem jak wryty. Tego jeszcze nie było żeby w niecce jeździło ponad 10 rolkarzy jednocześnie. Całe szczęście, że przestrzeń jest spora i spokojnie można jeździć nikomu nie przeszkadzając (operuję raczej na małym obszarze z racji, że się ciągle uczę). Fajnie, że tyle ludzi jeździ i mam nadzieję, że będzie nas więcej. Przydałaby się taka miejscówka działająca przez cały rok bo wczerwcu jak napuszczą wody to bedzie cienkok@stkaa pisze:HejByłam dzisiaj, pojezdziłam godzinke, i ucieklam bo było wiecej ludzi niz w Galaxy
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Może ja tez do Was dołączę?
To kiedy wybieracie sie na Arkonkę? Bo ja jeżdżę wieczorami przy Castoramie.
To kiedy wybieracie sie na Arkonkę? Bo ja jeżdżę wieczorami przy Castoramie.
Pozdrowienia
Nie wiem jak inni ale ja wpadam dość często na godzinkę pomiędzy 17:00, a 20:00. Od tygodnia w tym czasie na tafli basenowej niecki zawsze można kogoś spotkać. Dzisiaj widziałem trzyosobową ekipę z kubeczkami konkurującą z dzieciarnią w walce o kubki. Ech, żeby w Szczecinie był taki normalny, duży plac można byłoby się bawić cały sezon. Póki co, nad tą sielanką wisi widmo czerwcowego napełniania 
Nie ma piachu, liści, śmieci. Zdarzają się zdradliwe kamyczki (małe odpryski betonu) ale do tej pory żaden nie spowodował upadku (może małą utratę równowagi). Biorąc pod uwage moje kiełkujące umiejętności kamyczki nie stanowią poważnego zagrożenia. Nawierzchnia jest gładka i czasem przy ciasnych zwrotach można stracić przyczepność (nawet na kółkach 80A). Widziałem już zawodnika, który się właśnie w ciasnym zakręcie przewrócił (pewnie miał bardziej twarde kółka). Są jeszcze spojenia pomiędzy dużymi betonowymi płytami - tutaj akurat nie ma wielkiego zagrożenia. Na środku niecki w niewielkich zagłębieniach znajdują się dwie zakratowane studzienki odpływowe - można je spokojnie omijać.
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Czy ktoś pod wieczór na Arkonkę w piatek sie wybiera? Jeśli tak to o ktorej?
Pozdrowienia
Ja będę w piątek wieczorem. Mam dość szalony plan dnia i nie jestem w stanie sprecyzować w jakich godzinach (pewnie w okolicach 18:00 ale może wcześniej
)
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
Po pierwsze ta ekipa o której pisał "Praga" chciałaby się przywitać bo zakładam że to o nas. To my ostatnio wojujemy z kubkami na arkonce, jesteśmy tam prawie codziennie od ok 18 do 20. Miejsce jest świetne, bardzo przyjemne otoczenie tylko rzeczywiście musimy toczyć walkę z dziećmi o nasze prywatne kubki bo dzieciakom się wydaje że one chyba własnością arkonki sąPraga pisze:Nie wiem jak inni ale ja wpadam dość często na godzinkę pomiędzy 17:00, a 20:00. Od tygodnia w tym czasie na tafli basenowej niecki zawsze można kogoś spotkać. Dzisiaj widziałem trzyosobową ekipę z kubeczkami konkurującą z dzieciarnią w walce o kubki. Ech, żeby w Szczecinie był taki normalny, duży plac można byłoby się bawić cały sezon. Póki co, nad tą sielanką wisi widmo czerwcowego napełniania
- Kaitou
Jak widziałem to w Szczecinie cichutko odnośnie tej sfery sportu. Ostatnio zakupiłem sprzęt i chętnie bym pojeździł z ludźmi a jeszcze lepiej gdybym spotkał kogoś od kogo można się uczyć. Trzeba ożywić w naszym mieście ten żywioł 
Podążaj za ciosem
Studentów rolkarstwa uczyć nie zamierzam bo sam jestem jeszcze cienki i pracę po tym ciężko znaleźćKaitou pisze:PS. Praga, czy Ty czasem nie uczysz jeździć studentów? Bo coś ta 9 letnia córka, żona kojarzy mi się hehe.
Jeśli się zaś tyczy ludzi wyczyniających coś z kubkami to faktycznie duża posucha. Aktualnie znakomita większość ludzi to początkujący, jeżdżący na rolkach od miesiąca. Mimo to między kubkami jakiegoś Fish'a, Cris-crossa czy Snake'a zrobić potrafimy (mimo płaskiego rockeringu). Jeszcze nie dowolną nogą lub tyłem ale powoli się rozkręcamy. Brakuje trochę kogoś kto potrafi więcej i wspomógłby czasem dobrą radą.
Coby nie mówić zapraszamy wszystkich chętnych. ...acha, zaczął się sezon gryzących muszek i komarów, przy bezwietrznej pogodzie przy wodopoju ciężko wytrzymać proponuję zaopatrzyć się w jakieś "pestycydy" (off itp.)
- kmc_
- Czterokółkowiec
- Moje rolki: Twister 243
- Jeżdżę od: 0- 4-2009
W takim razie ja tez sie dorzuce:)
Ja jeżdze na prawobrzeżu przeważnie- mieszkam na bukowym. Mam jedna świetna miejscówke do slalomu- kort do tenisa z równiutkiego betonu i wiele miejscówek bardzo fajnych z tym ze juz raczej asfaltowych ale i gdzie indziej bardzo chętnie dojadę. Moze wszyscy ustawimi sie na jakiś konkretny termin? Przynajmniej zobaczymy ile nas jest, zreszta wiecie- w kupie raźniej:) Może na Arkonce w majówke?
Ja jeżdze na prawobrzeżu przeważnie- mieszkam na bukowym. Mam jedna świetna miejscówke do slalomu- kort do tenisa z równiutkiego betonu i wiele miejscówek bardzo fajnych z tym ze juz raczej asfaltowych ale i gdzie indziej bardzo chętnie dojadę. Moze wszyscy ustawimi sie na jakiś konkretny termin? Przynajmniej zobaczymy ile nas jest, zreszta wiecie- w kupie raźniej:) Może na Arkonce w majówke?
Jakie znowu hamulce?