a przecież mijam co jakiś czas na ścieżce rowerowej rolkujących ... ludzie - kupiliście rolki i już na neta nie macie ?
* w/w listę miejscówek rozszerzę o całą długość ścieżki rowerowej nad Zalew - od Zawilcowej na Kalinie aż do końca kostki wzdłuż Zalewu (za Mariną jeszcze) - nawierzchnia w większości spoko (poza kostką na wysokości Nadbystrzyckiej, przy działkach - przez jakieś 300m trzęsie niemiłosierrrnie
* do slalomu rozstawiam kubeczki:
- albo na parkingu pod Obi (Tesco) - nawet zrobiliśmy już z kumplem ślady pod kubeczki sprayem
- albo na parkingu pod nowym Olimpem - jak pada albo zimno
- albo na boisku przy ścieżce (k. Krochmalnej) - jak nikt nie gra i tam akurat podjadę,
- albo - jak mi się nie chce nigdzie dalej jechać - to znalazłem kawałek (takiego sobie) asfaltu u siebie na Czubach (k. trawiastych boisk za Stokrotką) ...
* do pojeżdżenia dłuższego (na dystans) - szukam też mało uczęszczanych dróg pod Lublinem (ostatnio machałem na odcinku Stasin - Marynin)
nawet nie pytam, czy ktoś się do Gdańska na Maraton Sierpniowy wybiera, bo na liście startowej tylko siebie z Lublina znalazłem ...
aha - łatwo mnie rozpoznać - pomykam na Twisterach na zielonych kółkach - zapraszam do kontaktu