Gdzie w Lublinie

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Awatar użytkownika
Pedro
Prześcigant 4x110mm
Jeżdżę od: 01 kwie 2009

Re: Gdzie w Lublinie

Post autor: Pedro » ndz września 19, 2010 12:28

Ostatnie posty to przecież nie oskarżenia, a właśnie zwrócenie Ci uwagi (dzięki Jarek za odzew) - bo trochę dziwnie zacząłeś od karcenia mnie :?
Jeżeli chodzi o trasy - to nie Ciebie krytykowałem, a te wskazane przez Ciebie trasy ! nie widzisz różnicy ?! a z torem to też nie my mamy problem, a Ty - zacząłeś coś to kontynuuj, a nie od razu próbujesz przekazać pałeczkę dalej - tak jak pisał Jar-as, załatwiasz coś to załatwiaj od początku do końca.

Póki co trzymaj (i utrzymuj) kontakt i ... nakręcaj Prezesa :) Możesz być pewny, że jeżeli pojawi się szansa jakiejś impry rolkowej w Lublinie - na pewno nie pozostanę bierny.
Póki co tylko agresywni mają tu w miarę cykliczne imprezy http://eastsidejam2.ownlog.com/ - ale nie bardzo widzę możliwości połączenia.

A jeżeli chcesz konkretnie - proszę bardzo ! Właśnie teraz wyłażę na rolki (dzisiaj "wychodne" mam wcześniej :wink: ) - zapraszam na boisko, będę tam może ze 2 godz. - pojeździmy, poznamy się, pogadamy !
BTW - 9.X prawdopodobnie też wybieram się do Kraka, więc temat otwarty ...

Awatar użytkownika
Pedro
Prześcigant 4x110mm

Post autor: Pedro » ndz września 19, 2010 12:32

o, kolejny przykład, że z Jarkiem nadajemy na tych samych falach :D nawet czytamy forum i piszemy posty niemal równocześnie :D pozdrrro chłopie !!
pz34 - Jar-as dobrze gada, wie co mówi i takie impry już organizował - miałem okazję w nich uczestniczyć i nie żałuję. Dobra, tymczasem Seby na nogi i ...

.. ale dobrze, że rozruszał się trochę temat lubelski ...

pz34
Prześcigant 4x110mm
Moje rolki: Tarrega

Post autor: pz34 » ndz września 19, 2010 8:57

Pewnie że dobrze.

Jeżeli chodzi o wyjazd to najlepiej porozmawiać osobiście.
Dam znać kiedy będzie można przyjść na tor.
A jak nie da rady z torem to mogę wpaść któregoś wieczoru na boisko.
Pozdrawiam
Łukasz

Awatar użytkownika
Pedro
Prześcigant 4x110mm

Post autor: Pedro » sob marca 12, 2011 10:09

Nowy sezon (outdoor) otwarty 8)

Obrazek

Obrazek

julia
Jeżdżę od: 31 maja 2003

Post autor: julia » czw maja 05, 2011 9:36

witam wszystkich.
moja przygoda z rolkami trwa już dość długo, ale dopiero od paru tygodni ćwiczę slalom. jak na razie umiem cross. :d
potrzebuję kogoś, kto mógłby mi to wytłumaczyć w jak najprostszy sposób w jak najbardziej spowolnionym tempie. ^^
nie mieszkam w lublinie, ale się w nim uczę, raczej nie ma mnie więc w weekendy. czy znalazłby się ktoś miły? bardzo liczę na pomoc, bo naprawdę utknęłam. :d

Awatar użytkownika
Pedro
Prześcigant 4x110mm

Post autor: Pedro » pt maja 06, 2011 7:20

ooo, jak fajnie :) zapraszam na wskazane wyżej boisko - dojazd ścieżką rowerową lub mpk (przystanek bliziutko - ludzie z niego czasami się gapią) - napisz do mnie na prw lub gg (3824152) to Cię pokieruję i się konkretnie umówimy, pogoda się właśnie klaruje to może dzisiaj wyskoczę !

CzarnaJagoda86
Jeżdżę od: 0- 0-2011

Post autor: CzarnaJagoda86 » pn maja 16, 2011 3:40

A tymczasem jest 16 maja a pogoda średnia ...;/

Pozdrawiam wszystkich z Lublina :) może ktoś więcej w tym roku spojrzy łaskawiej na rolki i zacznie jeździć ;)
I zastanawiam się gdzie ten tor jest..ale cos mi sie wydaje że kurcze niezbyt blisko mnie :(

Ale co do Zalewu to myśle że pojawie się w którąś sobotę lub niedziele jak będzie cieplutko :) to prawda że jest mało ludzi jezdzących na rolkach bo nie ma gdzie..
U mnie osobiście na Sławinku to polecałabym Willową bo zamierzam na niej jezdzic :) ale nie jest to jakas specjalna ścieżka rowerowa itp itd ;/
i gdzie jeszcze..tak żeby nauczyc sie efektywnie i dobrze hamować to chyba na boisku przy Postawówce nr 14 przy Al.Warszawskiej.
Nie mam pomysłu na nic więcej póki co....

pz34
Prześcigant 4x110mm
Moje rolki: Tarrega

Post autor: pz34 » śr maja 25, 2011 8:00

Witaj
Ten tor jest obok wiaduktu kolejowego na początku ulicy janowskiej. Jadąc ścieżką od stadniny w kierunku zalewu będziesz go widziała po lewej stronie jak tylko wyjedziesz spod mostu.
W lublinie jest gdzie jeździć tylko trzeba się rozejrzeć:D
Pozdro
Pozdrawiam
Łukasz

Awatar użytkownika
Pedro
Prześcigant 4x110mm

Post autor: Pedro » śr maja 25, 2011 10:56

mam wrażenie, że pytanie dotyczyło toru kartingowego, o którym Ty pisałeś, a nie boiska ze zdjęć, na którym jeździmy slalom - a tam koleżankę pokierowałeś

adamholweg
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Post autor: adamholweg » sob czerwca 11, 2011 10:51

Cześć
Znam dwa miejsca, gdzie można pośmigać asfaltem w miarę spokojnie, nie będąc narażonym na duży ruch niedaleko Lublina... Jakby ktokolwiek chciał się ze mną zabrać i pojeździć to zapraszam, transport oczywiście posiadam, mieszkam na Czubach, ale mogę podjechać w umówione miejsce. Tel do mnie to 603056124, najlepiej przed 22gą :)

Pozdrawiam
Adam

kolegarokowiec
Jeżdżę od: 01 lip 2010

Post autor: kolegarokowiec » śr czerwca 15, 2011 12:15

Witam wszystkich.
Moja przygoda z rolkami zaczęła się w tamtym roku. Coś mnie podkusiło i kupiłem jakieś używane roleczki, żeby zobaczyć z czym to się je. No i spodobało się.
Obecnie mieszkam na LSM i mam bardzo blisko do ścieżki. Jeżdżę sobie wzdłuż Bystrzycy i aż do końca zalewu. Bardzo fajna trasa. Czasem może trochę ruchliwa, ale jest gdzie pojeździć. Na ścieżce przeważającą część stanowią rowerzyści, ale od czasu do czasu i ktoś na rolkach się trafi.
Jeżeli ktoś miałby ochotę na wspólną rekreacyjną przejażdżkę od czasu do czasu , to niech się odezwie, bo samemu to czasem nudnawo. Moje gg, to:3081112. Z góry ostrzegam, że jestem AMATOREM. :D

adamholweg

Post autor: adamholweg » sob czerwca 18, 2011 11:31

Mam nadzieję, że w końcu zajrzy tu jakiś chętny do wspólnej jazdy... :?

Awatar użytkownika
chimera
Czterokółkowiec
Moje rolki: Fila NRK Black
Jeżdżę od: 02 lip 2008

Post autor: chimera » sob czerwca 18, 2011 11:44

Ja mogę być w Lublinie o 15:27 na dworcu pkp i stamtąd uderzyć gdziekolwiek (muszę tylko potem być w stanie wrócić przed 19).

Jeżeli ktoś się odezwie przed 14, to wsiadam do pociągu :-)

Pozdrawiam
... back with speediest sail Zophiel, of Cherubim the swiftest wing, Came flying,

http://chimeranarolkach.blogspot.com/

http://bookwormatthemovies.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Pedro
Prześcigant 4x110mm

Post autor: Pedro » pn czerwca 20, 2011 7:32

ups, ja poza miastem byłem w weekend, ale przez te deszcze i tak nie było szans pojeździć :x

adamholweg

Post autor: adamholweg » czw czerwca 23, 2011 12:14

pisząc tak tutaj, to widzę, że nigdy się nie zbierzemy...
wcześniej pisałem całkiem poważnie!!!jak ktoś chce pojeździć (prawie szybko) niech do mnie dzwoni!!! 603056124
więcej już się nie będę powtarzał, ale wierzę, że w końcu parę może zacznie jakieś wspólne jazdy!!!

pozdr
Adam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Lubelskie”