Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Wiosna idzie, słońce, temperatura dodatnia to wyjąłem nowe rolki i ruszyłem na miasto.
Czy jest w Ełku ktoś kto jeździ? Mieszkam tu od 4 lat i może z raz albo dwa widziałem rolkarza... dzieci małych nie liczę - jest cała masa
Fajnie byłoby poznać kogoś kto już jakiś czas jeździ, zna dobre miejsca.
Nie znam dobrych miejsc i nie jestem z Ełku ale często przez Ełk przejeżdżam - następnym razem jak będę jechał, to wezmę sprzęt i napiszę na forum - możemy się umówić na jakąś jazdę
Znam z autopsji: BAUER FX3, Rollerblade Super Stradablade, ROCES ROME FCO, ROCES M12, Fila Primo Wave, Powerslide R4, Rollerblade Racemachine, Powerslide Phuzion Urban 11, SEBA FR2, Powerslide R4
chetnie
Tylko obawiam sie, że moge być kiepskim kompanem, jazdę dopiero zaczynam, do tej pory tylko łyżwy, a jazda na rolkach okazała sie.. inna:)
Póki co wychodze sam, jest troche chodników z niefazowaną kostką (wąska promenada przy jeziorze), dziś znalazłem dwa spore parkingi praktycznie nieużywane, słyszałem o jakiś placach asfaltowych (jutro obadam) no i drogi zaraz za miastem... Na miasto, tłok i kiepską nawierzchnie na razie sie nie porywam, za mało umiem.
Hej
Nie wiem jak jest w samym mieście, ale trochę osób jeździ na obwodnicy, czasem widuję. Od siebie mogę polecić strefę, okolice zakładów - fajne asfaltowe drogi, niezbyt uczęszczane. Z mężem właśnie tam jeździmy, z tym, że ja jestem początkująca
hej
dzięki za informacje. o strefie wiem, daleko ode mnie ale myślę że wrzuce rolki w plecak i przyjade rowerem. co do obwodnicy: musze sprawdzić gdzie, pojeżdżę rowerem i poszukam.