Temat posta koleżanki (jak rozumiem) bernihor to "Rakietowa 12.00 20.05", a więc same konkretyMarek pisze:Wrocław - jeździmy na torze!!!!!!!!![]()
![]()
Wrocław - jeździmy na torze!!!!!!!!
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
-
gilbeert
- Czterokółkowiec bez hamulców
- Moje rolki: Rollerblade Astro 5
Jeśli ktoś na Wrocek.pl subskrybuje (RSS) Wydarzenia w Miejscu rolki - autodrom przy Rakietowej,
to ma szansę zostać poinformowany o tym, że zbliża się motoNIEDZIELA czyli majówka na rolkach
Wydarzenie trafiło do kalendarza Wrocek.pl ze wszystkimi tego konsekwencjami, np. widać je wśród innych niedzielnych atrakcji Wrocławia i zostanie pokazane na stronie głównej we właściwym czasie.
Tak, wiem. Trochę się bawię
gilbeert, gdyby tak jeszcze Wrocek.pl to był Onet.pl czy cóś...
to ma szansę zostać poinformowany o tym, że zbliża się motoNIEDZIELA czyli majówka na rolkach
Wydarzenie trafiło do kalendarza Wrocek.pl ze wszystkimi tego konsekwencjami, np. widać je wśród innych niedzielnych atrakcji Wrocławia i zostanie pokazane na stronie głównej we właściwym czasie.
Tak, wiem. Trochę się bawię
gilbeert, gdyby tak jeszcze Wrocek.pl to był Onet.pl czy cóś...
- AsiaWroclaw
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
rolki na OMW
Hej, a nie wiem, czy wiecie, ze jest "coś" takiego jak otwarte mistrzostwa wroclawia:) kategorii jest wiele, w tym jazda na rolkach. Wstep jest za darmo:) 4 razy do roku mozna zmierzyc sie z innymi zawodnikami. Oczywiscie ja nie bede brac udzialu, moge Wam jednak pokibicowac)
3 czerwca o godz. 10:00 w Skate Parku na Legnickiej. Zgloszenia na 30 minut wczesniej. Organizatorem jest MALIBU - Sport i Rekreacja - Wojciech Nowak (nowak@31.com.pl, 506 108 867). Więcej info na http://omw.wroc.pl/index.php?menu=dyscy ... cyplina=21
BTW jak najlepiej dojechac komunikacja miejska na tor na rakietowej, wie ktos moze?:) z Karlowic, czyli okolic Kromera?:)
jakby co to moje gg to 755630 (o ile mogę takie dane zostawiać na forum)
pzdr
asia
3 czerwca o godz. 10:00 w Skate Parku na Legnickiej. Zgloszenia na 30 minut wczesniej. Organizatorem jest MALIBU - Sport i Rekreacja - Wojciech Nowak (nowak@31.com.pl, 506 108 867). Więcej info na http://omw.wroc.pl/index.php?menu=dyscy ... cyplina=21
BTW jak najlepiej dojechac komunikacja miejska na tor na rakietowej, wie ktos moze?:) z Karlowic, czyli okolic Kromera?:)
jakby co to moje gg to 755630 (o ile mogę takie dane zostawiać na forum)
pzdr
asia
-
Przemo
- Pięciokółkowiec 84mm
Tak Asiu, jest coś takiego, o czym piszesz, tylko że te zawody są w jeździe agresywnej na rolkach, czyli rampy i inne dość ciekawe sprawy;) My raczej jesteśmy nastawieni na jazdę szybką, czy też jak to się czasem nazywa jazdę fitnessową, a takich zawodów w tej odmianie rolkarstwa to chyba długo jeszcze we Wroćlawiu nie będzie, no bo niby gdzie???;)
- AsiaWroclaw
- Czterokółkowiec
OMW
[
pewnie masz racje:) szczerze mowiac, nie wiem, jak wspomniane przeze mnie zawody wygladaja, dlatego przeslalam info informacyjnie:)
quote="Przemo"]Tak Asiu, jest coś takiego, o czym piszesz, tylko że te zawody są w jeździe agresywnej na rolkach, czyli rampy i inne dość ciekawe sprawy;) My raczej jesteśmy nastawieni na jazdę szybką, czy też jak to się czasem nazywa jazdę fitnessową, a takich zawodów w tej odmianie rolkarstwa to chyba długo jeszcze we Wroćlawiu nie będzie, no bo niby gdzie???;)[/quote]
pewnie masz racje:) szczerze mowiac, nie wiem, jak wspomniane przeze mnie zawody wygladaja, dlatego przeslalam info informacyjnie:)
quote="Przemo"]Tak Asiu, jest coś takiego, o czym piszesz, tylko że te zawody są w jeździe agresywnej na rolkach, czyli rampy i inne dość ciekawe sprawy;) My raczej jesteśmy nastawieni na jazdę szybką, czy też jak to się czasem nazywa jazdę fitnessową, a takich zawodów w tej odmianie rolkarstwa to chyba długo jeszcze we Wroćlawiu nie będzie, no bo niby gdzie???;)[/quote]
-
gilbeert
Re: rolki na OMW
Asia, z OMW też się nabrałem do chwili aż doczytałem, że to jest w Skatepark "Zajezdnia".
Na przystanek Muchobór Wielki docierają np. autobusy 119 z Sołtysowic i 107 z Dworca Świebodzkiego.
Z Karłowic dobre połączenie to chyba 119 - rzuć okiem na trasę przejazdu autobusu.
W kwestii transportu na Rakietową istnieje też opcja na Mikołaja - zakładasz odpowiednią czapkę i np. gilbeert jadący na tor z Nowego Dworu podrzuca Cię po drodze
gilbeert wybiera się w niedzielę na autodrom przy Rakietowej
Twoim celem jest przystanek Muchobór Wielki na Stanisławowskiej przy rondzie na Smolec z ulicą Mińską (na mapie jest tam poczta narysowana). Z tego przystanku trzeba drałować już na piechtę w Rakietową. Autodrom jest kawałeczek za przejazdem kolejowym, po prawej stronie.AsiaWroclaw pisze:BTW jak najlepiej dojechac komunikacja miejska na tor na rakietowej, wie ktos moze?:) z Karlowic, czyli okolic Kromera?:)
Na przystanek Muchobór Wielki docierają np. autobusy 119 z Sołtysowic i 107 z Dworca Świebodzkiego.
Z Karłowic dobre połączenie to chyba 119 - rzuć okiem na trasę przejazdu autobusu.
W kwestii transportu na Rakietową istnieje też opcja na Mikołaja - zakładasz odpowiednią czapkę i np. gilbeert jadący na tor z Nowego Dworu podrzuca Cię po drodze
gilbeert wybiera się w niedzielę na autodrom przy Rakietowej
- AsiaWroclaw
- Czterokółkowiec
Re: rolki na OMW
pewnie masz racje:) ja wspomnialam o OMW dlatego, ze wybieram sie na nie w najblizsza sobote:)
119 bede miala ok 17 przystankow:) chyba ten pierwszy raz pojade autobusem, ale ogrooooomnie dziekuje za propozycje i pomoc:)
nie jestem z wro, stad te problemy z dotarciem gdziekolwiek:)
gdyby to byl srodek tygodnia najlepiej byloby mi ze Swiebodzkiego, jakas intuicja, bo tam wlasnie pracuje:)
a o ktorej Ty sie wybierasz na tor?:)
pzdr,
asia
119 bede miala ok 17 przystankow:) chyba ten pierwszy raz pojade autobusem, ale ogrooooomnie dziekuje za propozycje i pomoc:)
nie jestem z wro, stad te problemy z dotarciem gdziekolwiek:)
gdyby to byl srodek tygodnia najlepiej byloby mi ze Swiebodzkiego, jakas intuicja, bo tam wlasnie pracuje:)
a o ktorej Ty sie wybierasz na tor?:)
pzdr,
asia
Jeżeli nie będzie padało, będę. Co do godziny, to chętnie poznambernihor pisze:Kto i o której będzie jeżdzić w tę niedzielę na Rakietowej? Może uda nam się spotkać o okolicy jednej godziny
zdanie Przema na temat godziny 8.00 . Jeżeli poranek nie wypali,
to będę zapewne niedługo po 12.00 (koniecznie przed obiadem
-
gilbeert
Jeśli chodzi o mnie, to raczej na 8.00 się nie zmobilizuję - wybieram rekreację i pierwszy raz podjadę trochę się pokręcić po 12.00. Przed 14tą wracam na Nowy Dwór i po obiadku ponownie się pojawię na leniwą jazdę. To plany na dobrą pogodę.
Uzupełniłem opis torów i placu do jazdy na rolkach przy Rakietowej na zachętę do rekreacji, bo Stegny to niestety nie są.
gilbeert niedzielny
Uzupełniłem opis torów i placu do jazdy na rolkach przy Rakietowej na zachętę do rekreacji, bo Stegny to niestety nie są.
gilbeert niedzielny
-
Przemo
- Pięciokółkowiec 84mm
Jeszcze jedno, bo gdzieś to nam umknęło...Ale skoro Gibeert wspomniał o niedzielnym obiedzie, obiedzie między jedną a drugą jazdą na rolkach (takiemu to dobrze, bo ma blisko do domu
), to przypomniałem sobie, iż pani Violetta pozwoliła nam nawet urządzać sobie grilla...Miejsca jest tam sporo..Kawałek zieleni na autodromie zawsze się znajdzie