Wrocław - jeździmy na torze!!!!!!!!
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
-
Przemo
- Pięciokółkowiec 84mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Było super!!!Słonko znów grzało...Nie ma co...czas spędzony w miłym towarzystwie, na super nawierzchni, w "palącym" słonku,no ale dzięki temu trochę się opaliliśmy... Jacek, dzięki za namiary na tę knajpkę na Nowym Dworze.Trafiliśmy bez problemów, jedzenie bardzo dobre..Tego nam trzeba było po jeździe!
- AsiaWroclaw
- Czterokółkowiec
niedziela
Dzieki za dzisiejsze porady:) Jezdzilo sie super, pogoda znakomita:) Faktycznie, gdyby nie gokarty mielibysmy wiecej przestrzeni:) Za tydzien planuje byc wczesniej i mam nadzieje, ze Ci ktorzy dzis byc nie mogli, dolacza do nas:) No i ze w trakcie uda sie zorganizowac wyjscie na obiadek:) Nie wiem, jak Wy, ale ja opalilam sie troche w kratke:D Jednak slonko przygrzewalo mimo juz poznej pory, ale chyba nie bede musiala stosowac zadnych okladow:) ogolnie super:)))))
pozdrawiam wszystkich dzisiejszych rolkowiczow:)
pozdrawiam wszystkich dzisiejszych rolkowiczow:)
- AsiaWroclaw
- Czterokółkowiec
Re: niedziela
Ja też - łokcie w ciapki. W lustro nie patrzęAsiaWroclaw pisze:Nie wiem, jak Wy, ale ja opalilam sie troche w kratke:D
Hej !Nie myślałam,że można tak dobrze sie bawić na tych paru zniszczonych kółkach.I poznałam Was.Szkoda tylko ,że tak krótko.Szkoda też ,że niektórzy nie dotarli.Ale przecież tam była tablica.Trzeba było przeć,Rslawin!Nie łam się,w nastepną niedzielę dojedziesz.I my tam będziemy.Pozdrowienia dla tych ,których poznałam i dla tych co nie zdołali przebić się przez budowlane wertepy.A że skrytykowaliście mój sprzęt,już go później nie oszczędzałam i przelazłam przez te piachy i gliny na rolkach,z butami uwieszonymi na szyi.łozyska się dotarły ..piachem.Teraz to pewnie poczuję "przyjemność z jazdy",jak mówił Profesor.
- AsiaWroclaw
- Czterokółkowiec
Dziekuje nauczycielowi za mile slowa w stosunku do nas:) W ogole bardzo sympatyczna ekipa:) Rslawin dolaczaj do nas w nd, tym bardziej, ze planujemy juz nawet wyjscie na obiadek:) ja tez postaram sie dojechac przed 12,tym bardziej, ze wieczorkiem juz wstepnie planuje oblewanie pewnej roczniczki, a w zasadzie nawet dwoch:)
do zobaczonka wszystkim, a i przypominam jutro o 20 na Milenijnym:) mam nadzieje,ze uda mi sie jakos dotrzec:)
do zobaczonka wszystkim, a i przypominam jutro o 20 na Milenijnym:) mam nadzieje,ze uda mi sie jakos dotrzec:)
MagdaM pisze:Hej !Nie myślałam,że można tak dobrze sie bawić na tych paru zniszczonych kółkach.I poznałam Was.Szkoda tylko ,że tak krótko.Szkoda też ,że niektórzy nie dotarli.Ale przecież tam była tablica.Trzeba było przeć,Rslawin!Nie łam się,w nastepną niedzielę dojedziesz.I my tam będziemy.Pozdrowienia dla tych ,których poznałam i dla tych co nie zdołali przebić się przez budowlane wertepy.A że skrytykowaliście mój sprzęt,już go później nie oszczędzałam i przelazłam przez te piachy i gliny na rolkach,z butami uwieszonymi na szyi.łozyska się dotarły ..piachem.Teraz to pewnie poczuję "przyjemność z jazdy",jak mówił Profesor.
- AsiaWroclaw
- Czterokółkowiec
:) dotarcie me na tor w zeszla niedziele
Chcialam jeszcze nadmienic RSlawin, ze ja tez sie zgubilam jak szlam w sobote - poszlam rownolegla droga - chyba z 2 km, pozniej sie wracalam. Reasumujac ok 6 km na piechote:D
pzdr
asia
pzdr
asia
-
bernihor
- Kontakt:
Jak widzę poradnictwo dojazdowo-drogowe na Rakietową rozwinęło się i już każdy centymetr wykopu został skwapliwie opisany, dzięki czemu już nikt nie da się omamić
Pogoda się poprawiła z upału zrobiło się jak w tropikach: tylko ciepło, parno ale co tam pogoda!!! Koło której godziny planujecie być w niedzielę???
Pozdrowionka, Marta
- AsiaWroclaw
- Czterokółkowiec
:)
Ja pewnie przed poludniem nie dojade, choc bede sie starac:)
bernihor pisze:Jak widzę poradnictwo dojazdowo-drogowe na Rakietową rozwinęło się i już każdy centymetr wykopu został skwapliwie opisany, dzięki czemu już nikt nie da się omamićPogoda się poprawiła z upału zrobiło się jak w tropikach: tylko ciepło, parno ale co tam pogoda!!! Koło której godziny planujecie być w niedzielę???