JAZDA NA MOKRYM ASFALCIE

Zanim kupisz - zapytaj, przeczytaj o sprzęcie do jazdy na wrotkach (rolkach / rolki)
Dział tylko o jeździe fitness i szybkiej.
Place to talk about skates, wheels, bearings. Only for fitness and speed inline skating

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Awatar użytkownika
Marta
Pięciokółkowiec 84mm
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Post autor: Marta » wt października 03, 2006 11:11

ALAN54 pisze:Odkurzacz dmucha u wylotu i suszarka do włosów takoż. Zyczę Ci Marto wszystkiego najzdrowszego cobyś do Poznania przyjechała. POZDRO ALAN54
Dzięki ALAN54 za życzenia. Z dwóch wymienionych przez Ciebie urządzeń jestem szczęśliwą posiadaczką odkurzacza... A co do Poznania to niestety mało prawdopodobne, a nawet nierealne :(
Znowu rolki :)

Awatar użytkownika
Piotr B
Prześcignął Chuck`a...
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Post autor: Piotr B » wt października 03, 2006 11:51

Marta pisze:
ALAN54 pisze:Odkurzacz dmucha u wylotu i suszarka do włosów takoż. Zyczę Ci Marto wszystkiego najzdrowszego cobyś do Poznania przyjechała. POZDRO ALAN54
Dzięki ALAN54 za życzenia. Z dwóch wymienionych przez Ciebie urządzeń jestem szczęśliwą posiadaczką odkurzacza... A co do Poznania to niestety mało prawdopodobne, a nawet nierealne :(
można też strzykawką lekarską z igła napełnioną np benzyną ekstrakcyjną.

Z dwóch urządzeń zaproponowanych przez Alana proponuję jednak suszarkę. Z wylotu odkurzacza wyrzucany jest również kurz.
Chyba że jest odkurzacz z górnej półki

Awatar użytkownika
ALAN54
Prześcignął Chuck`a...
Jeżdżę od: 15 sie 2001
Kontakt:

Post autor: ALAN54 » wt października 03, 2006 12:20

No bo najpierw trzeba obkurzecz odkurzyć a potem go użyć. Przychylam się do do suszarki bo nie tylko dmucha ale i suszy. Kurde jak mnie dziś suszy mimo, że nie używam suszarki! Chyba skoczę na ZGREDDSA! :D :D :D POZDRÓWKA ALAN54

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzęt - jazda fitness i szybka / Equipment - fitness and speed”