Minimisery

Zanim kupisz - zapytaj, przeczytaj o sprzęcie do jazdy na wrotkach (rolkach / rolki)
Dział tylko o jeździe fitness i szybkiej.
Place to talk about skates, wheels, bearings. Only for fitness and speed inline skating

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

BornToSkate
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Minimisery

Post autor: BornToSkate » wt listopada 20, 2007 8:02

Rok temu dostałam minimisery ninje i do nich oliwke tytanowa czyszcze je okolo 1 na miesiac czy to wystarczy czy moge czyms jeszcze je wyczyscic aby lepjej chodzily x)
Live slow,Skate fast

Awatar użytkownika
zico
Admin
Moje rolki: SR Tarrega
Jeżdżę od: 12 sty 1994
Kontakt:

Re: Minimisery

Post autor: zico » wt listopada 20, 2007 8:17

BornToSkate pisze:Rok temu dostałam minimisery ninje i do nich oliwke tytanowa czyszcze je okolo 1 na miesiac czy to wystarczy czy moge czyms jeszcze je wyczyscic aby lepiej chodzily x)
Wystarczy ;)

Mam te same łożyska od 3 lat. Jeżdżę na nich non stop, nie czyściłem ich więcej niż 10 razy. Chodzą super. Oliwkę jednak używam SpeedX i jest miodzio :)
Serdecznie pozdrawiam,
Jakub "Zico" Ciesielski
http://www.wrotkarstwo.pl - jazda na rolkach: Twoje pierwsze źródło informacji
http://www.zicoracing.com - sklep z rolkami

LTM
Ścigant 4x110mm
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Re: Minimisery

Post autor: LTM » wt listopada 20, 2007 9:05

zico pisze:
BornToSkate pisze:Rok temu dostałam minimisery ninje i do nich oliwke tytanowa czyszcze je okolo 1 na miesiac czy to wystarczy czy moge czyms jeszcze je wyczyscic aby lepiej chodzily x)
Wystarczy ;)

Mam te same łożyska od 3 lat. Jeżdżę na nich non stop, nie czyściłem ich więcej niż 10 razy. Chodzą super. Oliwkę jednak używam SpeedX i jest miodzio :)
Nieśmiertelne łożyska, bardzo dobre, jeździłem na nich....z 5 lat, czyściłem parę razy.

A czy oliwka smakuje jak miodzio ti nie wiem, nie próbowałem. :wink: :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzęt - jazda fitness i szybka / Equipment - fitness and speed”