Zanim kupisz - zapytaj, przeczytaj o sprzęcie do jazdy na wrotkach (rolkach / rolki)
Dział tylko o jeździe fitness i szybkiej.
Place to talk about skates, wheels, bearings. Only for fitness and speed inline skating
Czy ktos na forum uzywa rolek Bont'a ? Z checia bym poczytal opinie. W sieci troche znalazlem - i jestem lekko zaskoczony bo malo kto narzeka na nie Prawie same dobre slowa czytam. Mowie tu o modelach tanszych niz Vaypor bo nie poprostu mnie nie stac Gdyby ktos byl skory podzielic sie swoja opinia nt. Bonta bede bardzo wdzieczny
Na temat Bont moglbym ci bardzo duzo powiedziec bo juz na nich jezdze przez wiecej niz 12 lat prawie wszystkie modele juz mialem obecnie jezdze na vypper 3 punktowy i szyna z magnezium jestem bardzo zadowolony,sa zrobione na odlew mozna je terz bardzo latwo samemu formowac np.w piekarniku,sa bardzo lekkie no swoja cene tez maja.U nas w klubie tez jezdza niektozy na Bontach z tych tanszych modeli np.apatche sami sobie doformowali bez problemu i sa bardzo zadowoleni u nas prawie caly klub Zeptto ma Bont zreszta widac po ich wynikach,w Gdansku masz nawet sklep ktory jest (Vertreiter)chyba dystrybutor sie to nazywa jak sie nie myle z Bonta tez u nich zamowilem pare rzeczy zapasowych,moge tylko polecic o ile jest to do zaplacenia.
Jeżdżę na Bontach 'entry level' tzn. Jet. To moje pierwsze rolki z niskim butem, więc nie mam porównania do innych ale z tych jestem zadowolony no i za tą cenę chyba nic lepszego nie dostaniesz. Jedynym ich mankamentem jest to, że nie regenerują się obtarcia po upadkach