Dane: rozstaw 165mm lub 195mm, na kółka 100mm lub 110mm.
Zdjęcia jednego z proponowanych modeli kolorystycznych:

Ja sobie robię.
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Nie Pan Janusz tylko jego uczeńwitomazur pisze:Janusz Prus is back![]()
Jeśli tak to pozdrawiam![]()
Witek
Ale czemu "na szczęście"zico pisze:Nie, na szczęście nie
To od razu halo....O w mordę... Tego nie wiedziałemWFH pisze:Nie Pan Janusz tylko jego uczeń![]()
Powodzenia!!!
Potwierdzam, ja też miałem buty, z których byłem przez długi czas bardzo zadowolony.witomazur pisze:Ale czemu "na szczęście"zico pisze:Nie, na szczęście niePanu Januszowi zdażało się zrobić bardzo dobry but.Byłem posiadaczem rewelacyjnego buta "custom by Janusz Prus"
A ,że czasem o czymś "zapomniał"..............To od razu halo....
zico pisze:Kontakt do mnie lub marekszymanski@poznan.home.pl
Jak takie buty sprawdzają się podczas jazdy w deszczu? Naturalna skóra nasiąka wodą i deformuje się. Czy nie jest tak, że po pierwszym deszczu buty można spisać na straty?WFH pisze:Potwierdzam, ja też miałem buty, z których byłem przez długi czas bardzo zadowolony.
Absolutnie nie.bj43 pisze:Jak takie buty sprawdzają się podczas jazdy w deszczu? Naturalna skóra nasiąka wodą i deformuje się. Czy nie jest tak, że po pierwszym deszczu buty można spisać na straty?WFH pisze:Potwierdzam, ja też miałem buty, z których byłem przez długi czas bardzo zadowolony.
WFH pisze:Nie Pan Janusz tylko jego uczeńwitomazur pisze:Janusz Prus is back![]()
Jeśli tak to pozdrawiam![]()
Witek![]()
Powodzenia!!!