Rolki BAUER MEGA 30-60

Zanim kupisz - zapytaj, przeczytaj o sprzęcie do jazdy na wrotkach (rolkach / rolki)
Dział tylko o jeździe fitness i szybkiej.
Place to talk about skates, wheels, bearings. Only for fitness and speed inline skating

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

blainne
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Rolki BAUER MEGA 30-60

Post autor: blainne » sob maja 13, 2006 5:34

Witam :)

Postanowiłem ostatnio powrócić do jazdy na rolkach i wobec tego kupić sobie porządny sprzęt. Moją pasją jest hokej w każdej odmianie, grałem na łyżwach, teraz gram w uni, grałem też na rolkach(za dużych, plastikowych).

Zastanawiam się nad takim modelem: http://www.botas.pl/sklep/produkt.php?cid=100&pid=742. Cena to już max jaki mogę wydać.

Proszę o wszelkie opinie na temat tych rolek. Czy twardość kółek będzie odpowiednia (ważę 67 kg, 170 wzrostu)?

Drugie pytanie: czy warto zamawiać przez internet? Nie znalazłem nigdzie w sklepie rolek przeznaczonych do hokeja a właśnie na takich mi zależy.

jacek_8
Czterokółkowiec bez hamulców
Kontakt:

Post autor: jacek_8 » sob maja 13, 2006 11:45

Luknij też na tę stronę. My w klubie tu się zaopatrujemy w niektóre rzeczy.
http://www.filiphockey.cz/
Biedny wariat.
Sam to wiesz, że dla ludzi jest wariatem.
Lecz pieniądze, gdyby miał ekscentrykiem by się zwał.
To magia słów...

blainne

Post autor: blainne » ndz maja 14, 2006 12:14

No faktycznie mają tam ciekawy sprzęt, ale nie znalazłem nic dla siebie. Albo cena za wysoka albo nie ma mojego rozmiaru, także na razie zostaję przy bauerach.

Poza tym kupię chyba też rękawice i nagolenie i też już sobie wybrałem na botas.pl. Mają tani sprzęt jakiejś czeskiej firmy... pewnie to budżetówka, ale na początek mi wystarczy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzęt - jazda fitness i szybka / Equipment - fitness and speed”