z góry przepraszam jeżeli wybrałam zły dział, naruszyłam forum ale zarejestrowałam się by uzyskać waszej fachowej porady.
Kupiłam rolki w/w w temacie model dla siebie i męski dla męża. ponieważ jest już po sezonie i sklepy miały braki w rozmiarach i modelach zdecydowałam się właśnie na te. ja jako "panna" śmigałam na swoich wysłużonych Bauerach (10-15 lat temu) ponieważ nie było takich informacji dostępnych jak teraz wyczyniałam na nich wszystko (skoki slalomy i inne wariactwa) teraz niestety nie mam tak dobrej techniki i chciałabym sobie poprzypominać "triki" i zrzucić kilka kilogramów. zastanawiam się jednak czy jest to możliwe... bauery miałam 72mm/78A a te maja kółka 80mm/82A łożyska 7 i aluminiową szynę (wersja męska i żeńska jest taka sama).
chciałabym się dowiedzieć do jakiego stylu są te rolki? czy są dobre technicznie? Wasze opinie co do tego modelu oraz co byście mi zaproponowali ewentualnie.. zmianę kółek może rolek na przyszły rok... i czy cena jaką dałam za nie była dobra?? zapłaciłam za nie 399 zł + zestaw ochraniaczy za 1 zł. oraz czy mój mąż sobie na nich poradzi, podkreślając że nigdy przenigdy nie jeździł ani na rolkach ani na łyżwach?? sprzedawca chciał sprzedać rolki więc jego opinia mało mnie interesowała - wypychał towar.. wiem że najpierw się pyta a potem kupuje.. ale ja strasznie chciałam sobie przypomnieć dzieciństwo