Rolki K2 Velocity 4.0- proszę o opinie
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
- nortH
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
widze ze w dwojke toczymy boj z outdoor servis hahaah
powiedzialem ze im nie popuszcze ne mam 5 lat i kreconych zebow a jak przegram to sie tam do tego cholernega zabierzowa przejade i tyego pajaca wytargam na momencik ze sklepu i zastosuje metode zidana tylko bede celowal w glowe a nie w klatke piersiowa(joke)

rower,snowboard,roleczki czego chciec wiecej:D:D
- nortH
nio u mnie rzecznik juz zaczol dzialac z tydzien temu all zawiozlem itd tylko ze narazie walka jest ze sklepem ktory sprzedal mi rolki i jak sprawa wyladuje w sadzie rowniez bedzie to walka ze sklepem:D
kurde jakbym mial kase polecialbym po nowe rolki a tak mam ponad 400 zeta utopione w rolkach ktorych defakto nie mam

kurde jakbym mial kase polecialbym po nowe rolki a tak mam ponad 400 zeta utopione w rolkach ktorych defakto nie mam
- nortH
nio dzisaj przyszlo mi pismo od miejsckiego rzecznika praw konsumenckich identeyczne zostalo wyslane do sklepu musze przyznac ze ciekawie napisane i kilka paragrafikow polecialo:D:D oby sklpe nie wyszedl na szmaciarza i pokazal sie z dobrej strony i wymienil mi rolki lub zwrocil kaske:D:D
- Inso
- Ścigant 4x110mm
- Kontakt:
Trzymam kciuki i życze powodzenia! (mam nadzieję, że w mojej sprawie UOKIK też zadziała tak szybko, dwa m-ce to wieczność)nortH pisze:nio dzisaj przyszlo mi pismo od miejsckiego rzecznika praw konsumenckich identeyczne zostalo wyslane do sklepu musze przyznac ze ciekawie napisane i kilka paragrafikow polecialo:D:D oby sklpe nie wyszedl na szmaciarza i pokazal sie z dobrej strony i wymienil mi rolki lub zwrocil kaske:D:D