Salomon Motion 7
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
-
Tefik
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Ho ho ho jak duże tego
zdecydowanie będe musiał sobie takie skarpetki nabyć
Kupie sprawdze jak beda super to kupie kolejna pare zeby miec 2 na przemian 
Ja jak to ja śmigam na rolkach praktycznie codziennie od czasu gdy pożyczyłem te Rocesy Orlando
fakt faktem noga mi sie troche meczy ale uwielbiam jeździć po mieście ... głownie w nocy ( świetojańska w Gdyni - 2 nad ranem / rewelacja ) tylko ja znajomy lub znajoma i cała najbardziej znana ulica w Gdyni jest nasza
polecam hhe 
Ja jak to ja śmigam na rolkach praktycznie codziennie od czasu gdy pożyczyłem te Rocesy Orlando
<<<...God I love to turn my little blue world upside down...>>>
-
Tefik
- Kontakt:
A no i chciałem jeszcze dodać, że nie sądziłem, że ten moj ( jak zakladałem - skromny ) topic będzie na 1 czołówkach z największą ilościa odpowiedzi 
Właściwie to wszystko byłoby SI gdyby nie pewien incydent pare odp w zwyż
ale ważne ze na chwile obecna jest wszystko OK 
Chciałbym jeszcze raz opisać moją próbną jazde na Salomon PREFACE - naprawde nie moge wyjść z wrażenia które zrobiły na mnie te rolki.
Przymierzyłem
kilka zgięć w kolanie w celu dostosowania się do nogi wewnerznej częci buta
Zacisnełm sznurowadła ... od razu widać perfekcje firmy Salomon - system szybkiego sznurowania - kolejna rewelacja. Wstaje pierwsze metry przebyte w super roleczkach były odjazdowe ... żadnych wiekszych drgań - porównując wewnętrzny but tych salomonów z ROCESAMI ORLANDO - to niebo a ziemia !w ROCESACH odczuwam każde nierówności na drodze a w Salomonach ... nic to tak jakby się chodziło porozłożonej gąbce
Możecie się śmiać z tego mojego zachwytu
ale dla chłopaka ktoy w dziecinstwie jezdził na plastikowych nieporozumieniac a teraz na rocesach przesiadka na salomony to tak jak z opla ascony na audi a4 
Właściwie to wszystko byłoby SI gdyby nie pewien incydent pare odp w zwyż
Chciałbym jeszcze raz opisać moją próbną jazde na Salomon PREFACE - naprawde nie moge wyjść z wrażenia które zrobiły na mnie te rolki.
Przymierzyłem
Możecie się śmiać z tego mojego zachwytu
-
Tefik
- Kontakt:
Tak to już jest z tymi sprzedawcami - próbuja wcisnąc gowno za jak najwiecej kasy ... bym powybijał wszystkich oszustow
na moich samsonach ( taka nazwa tych bplastikow ) jazda to była udreka .. odepchnełem sie raz drugi trzeci i stalem w miejsu ... zadej przyjemnosci z jazdy do tego halasowaly na pol osiedla