Witam.
Chciałbym zakupić w nabliższym czasie jeden z tych modeli:
K2 EXO 3.0
ROLLERBLADE EVO SL
ROLLERBLADE geoblade 1.3
SALOMON MOTION 6
czy ktoś z was kto ma rozeznanie w sprzecie (nazwijmy to, tego niższego pokroju) mógłby mi doradzić który z tych modeli wybrać ? Z góry zaznaczam że wybieram się na żadne zawody .. taki od to rolki do jazdy oczywiście im szybszej tym lepiej.
Dzięki za pomoc
p.s. Może ktoś z was może podrzucić mi jeszcze jakieś typy w tym niższym przedziale cenowym.
pomoc w doborze rolek troche ... "normalniejszych"
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
-
Gość
Re: pomoc w doborze rolek troche ... "normalniejszych&q
NIECmarcin pisze: Z góry zaznaczam że
SORRY ZA BŁĄD.Cmarcin pisze: wybieram się na żadne zawody
- MirekCz
- Szybszy niż Chuck Norris na 4x100mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
No tak naprawde to jest to raczej sprzet z conajmniej sredniej polki, jezeli chodzi o jazde fitnesowa.
Wprawdzie najdrozsze, ale osobiscie polecalbym Salomona.
W Poznaniu wielu ludzi, ktorza nie jezdzi na piatkach a jezdza duzo ma wlasnie Salomony - cenowo i po wygladzie szyny jest to odpowiednik tego motion 6, tyle ze starszy model.
Sam takie rolki mialem, bylem z nich bardzo zadowolony i nigdy nie slyszalem, zeby ktos na nie narzekal. Ja sie na nich uczylem jezdzic od praktycznie zera do momentu, az kupilem sobie piatki i skonczylem katowac moje biedne czworeczki.
Sa to rolki typowo fitnesowe, zapewniajace bardzo dobry komfort jazdy i dajace duzo satysfakcji z uzytkowania.
Wprawdzie najdrozsze, ale osobiscie polecalbym Salomona.
W Poznaniu wielu ludzi, ktorza nie jezdzi na piatkach a jezdza duzo ma wlasnie Salomony - cenowo i po wygladzie szyny jest to odpowiednik tego motion 6, tyle ze starszy model.
Sam takie rolki mialem, bylem z nich bardzo zadowolony i nigdy nie slyszalem, zeby ktos na nie narzekal. Ja sie na nich uczylem jezdzic od praktycznie zera do momentu, az kupilem sobie piatki i skonczylem katowac moje biedne czworeczki.
Sa to rolki typowo fitnesowe, zapewniajace bardzo dobry komfort jazdy i dajace duzo satysfakcji z uzytkowania.
Pozdrawiam,
Mirek Czerwiński
Mirek Czerwiński
-
Gość
Dzięki za (p) odpowiedz. Mam jeszcze jedno pytanie co do propozycji rolek. Gdybyś mógł jeszcze dla mnie zrecenzować porównanie tych Salomonów do rolek Roces S100 (na stronie producenta jest cały ich opis). jak to się by miało do całości ? w czym było by łatwiej lepiej przyjemniej i szybciej ?
Dzięki . Pozdrawiam Cmarcin.
Dzięki . Pozdrawiam Cmarcin.