straszne ma ciśnienie na jazdę i wysyła mnie do sklepu a ja się bronię rękami i nogami
rolki dla żony
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
- kczabu
- Czterokółkowiec bez hamulców
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
rolki dla żony
pomóżcie proszę mojej żonce w zakupie roleczek do jazdy rekraacyjnej. nie mam pojęcia jakie damskie modele są godne uwagi
straszne ma ciśnienie na jazdę i wysyła mnie do sklepu a ja się bronię rękami i nogami
Nie rób nic na siłę, weź większy młotek 
- Marta
- Pięciokółkowiec 84mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Re: rolki dla żony
I słusznie się bronisz. Sama powinna iść do sklepu, przymierzyć, pospacerować przy regale i kupić te najwygodniejsze. Ja nastawiłam się na ROLLERBLADE, a kupiłam K2 (80mm, ILQ9, Al+Ti). Miałam jako takie rozeznanie w rodzajach rolek i firmach oraz wiedziałam, że chcę takie z płozą aluminiową i min 80mm. Często zdarza się tak, że rolki damskie są za luźne w podbiciu lub za szerokie ale to i tak zależy od nóki. Zmieniłam zdaniekczabu pisze:pomóżcie proszę mojej żonce w zakupie roleczek do jazdy rekraacyjnej. nie mam pojęcia jakie damskie modele są godne uwagi![]()
Znowu rolki