Salomon Chill LX ?
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
- koziar2
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Moje rolki: Rollerblade Twister III
- Jeżdżę od: 01 maja 2006
- Kontakt:
Salomon Chill LX ?
Witam.
W zwiazku z tym, ze moje rolki jak na razie znajduja sie w serwisie i nie mam pojecia jaki bedzie ich los szukam sobie w necie roznych ciekawych rolek, ktore ewentualnie moglyby zastapic moje fitnessowe K2.
Znalazlem cos takiego:
<-------->/item181003571_now ... ratis.html
Powiem tak - cena w miare ok, rozmiar moj jest, kolka 84 wiec pewnie mozna sie troszke bardziej rozpedzic.
Pytania sa nastepujace:
- czy warto brac takie rolki pod uwage jesli myslimy o "szybkiej jezdzie rekreacyjnej" + od czasu do czasu rekreacyjnie przejechac jakis maraton?
- Czy jest sens zamieniac finess K2 (80mm) na cos takiego? I czy mozna spodziewac sie po tych rolkach czegos wiecej?
- Moze ktos ma takie rolki? - pytanko zwiazane z wyciaganym butem i zapieciami, ktore wg mnie niekoniecznie beda dobrze trzymac stope na miejscu i to mnie jakos wlasnie nie przekonuje.
- Ewentualne uzywane przez was alternatywy - cos freeskate, wygodne w ktorych mozna puscic sie w dalsza trase, zwrotne a zarazem takie, w ktorych mozna sie troszke rozpedzic :p
wiem wiem... takie rzeczy to tylko w Erze ale moze jest cos...
Z gory dzieki za wszystkie sugestie
W zwiazku z tym, ze moje rolki jak na razie znajduja sie w serwisie i nie mam pojecia jaki bedzie ich los szukam sobie w necie roznych ciekawych rolek, ktore ewentualnie moglyby zastapic moje fitnessowe K2.
Znalazlem cos takiego:
<-------->/item181003571_now ... ratis.html
Powiem tak - cena w miare ok, rozmiar moj jest, kolka 84 wiec pewnie mozna sie troszke bardziej rozpedzic.
Pytania sa nastepujace:
- czy warto brac takie rolki pod uwage jesli myslimy o "szybkiej jezdzie rekreacyjnej" + od czasu do czasu rekreacyjnie przejechac jakis maraton?
- Czy jest sens zamieniac finess K2 (80mm) na cos takiego? I czy mozna spodziewac sie po tych rolkach czegos wiecej?
- Moze ktos ma takie rolki? - pytanko zwiazane z wyciaganym butem i zapieciami, ktore wg mnie niekoniecznie beda dobrze trzymac stope na miejscu i to mnie jakos wlasnie nie przekonuje.
- Ewentualne uzywane przez was alternatywy - cos freeskate, wygodne w ktorych mozna puscic sie w dalsza trase, zwrotne a zarazem takie, w ktorych mozna sie troszke rozpedzic :p
wiem wiem... takie rzeczy to tylko w Erze ale moze jest cos...
Z gory dzieki za wszystkie sugestie
Ostatnio zmieniony wt kwietnia 03, 2007 5:09 przez koziar2, łącznie zmieniany 1 raz.
- michał1990
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: powerslide c
- Jeżdżę od: 04 lip 1998
- Kontakt:
a powiem tak do kupna o kupnie tych rolek myslałem juz w październiku ubiegłego roku tylko ze tylko Polysport miał ten model niestety za mały nr. teraz dla odmiany za duzy ale cana bardzo dobra i t rolki sa optymalnym rozwiazaniem dla ludzi ktorzą chca wykorzystywac rolki jakos szybki srodek transportu.
- koziar2
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Moje rolki: Rollerblade Twister III
- Jeżdżę od: 01 maja 2006
- Kontakt:
No ja wlasnie sam nie wiem. Z jednej strony lubie pojezdzic troche szybciej, z drugiej nie wytrzymalbym jezdzac tylko do przodu i mysle ze tego typu model bylby dla mnie optymalnym. Znalazlem w necie rowniez Powerslide Cell 2 - wydaja mi sie solidniejsze od tych salomonow (jakos dziwnie wygladaja bez tego buta wewnętrznego, jakby się miały rozleciec
. No i maja UFS-a, - moze sie kiedys przydac. Problem jest z dostepnoscia. Salomony sa na Allegro w Krakowie z numerami 46 z kawalkiem i 47 i takie by mi najbardziej podchodzily.
Jak na razie czekam na jakas decyzje serwisu w sprawie moich K2, mam nadzieje ze pozytywna dla mnie, ale powoli rozgladam sie za czyms nowym :p
Jak na razie czekam na jakas decyzje serwisu w sprawie moich K2, mam nadzieje ze pozytywna dla mnie, ale powoli rozgladam sie za czyms nowym :p
- michał1990
- Prześcignął Chuck`a...
- Kontakt:
- michał1990
- Prześcignął Chuck`a...
- Kontakt:
- michał1990
- Prześcignął Chuck`a...