Co kupić?
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Co kupić?
Witam
Mam 15 lat i zamiar zakupu jakiś nowych rolek.
Kilka lat temu trochę jeździłem na rolkach, a ostatnio kilka razy na łyżwach, więc nie powinienem mieć większych problemów z przypomnieniem sobie podstaw jazdy.
I moje pytanie: Czy kupię rolki do 300 zł?
Powinny być wytrzymałe. Mam zamiar jeździć w nich zarówno po płaskim betonie jak i po kostce brukowej. Preferuję raczej szybką jazdę. Jakieś tricki na skateparkach raczej nie wchodzą w grę. No i mój rozmiar buta...46-47(który w dodatku, możliwe, że ciągle rośnie).
Dostanę coś odpowiadającego moim wymaganiom?
Jeżeli nie, to za ile mogę kupić odpowiadające mi rolki?
Pozdrawiam
Diego
Mam 15 lat i zamiar zakupu jakiś nowych rolek.
Kilka lat temu trochę jeździłem na rolkach, a ostatnio kilka razy na łyżwach, więc nie powinienem mieć większych problemów z przypomnieniem sobie podstaw jazdy.
I moje pytanie: Czy kupię rolki do 300 zł?
Powinny być wytrzymałe. Mam zamiar jeździć w nich zarówno po płaskim betonie jak i po kostce brukowej. Preferuję raczej szybką jazdę. Jakieś tricki na skateparkach raczej nie wchodzą w grę. No i mój rozmiar buta...46-47(który w dodatku, możliwe, że ciągle rośnie).
Dostanę coś odpowiadającego moim wymaganiom?
Jeżeli nie, to za ile mogę kupić odpowiadające mi rolki?
Pozdrawiam
Diego
-
MichalS
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Fila Primo Alu - szybkie łożyska, kółka 84mm i twardosc 83A.
Cena w Go Sport spadła z 500 do 400zł - według mnie oferta godna zainteresowania.
Za 300zł mozna dostac cos mniej firmowego - przez to zakup jest ryzykowny. Jesli mozesz - doloz 100zł, to nie duzo, a nie bedziesz zalowa.
Cena w Go Sport spadła z 500 do 400zł - według mnie oferta godna zainteresowania.
Za 300zł mozna dostac cos mniej firmowego - przez to zakup jest ryzykowny. Jesli mozesz - doloz 100zł, to nie duzo, a nie bedziesz zalowa.
Niekontrolowany, żywy pocisk na ośmiu kółkach
-
MichalS
- Czterokółkowiec
- Kontakt:
Zdaje się, że Salomony są już nieprodukowane. W razie awarii będzie kłopot z serwisowaniem, podobnie jak z wymianą części podczas eksploatacji.
Ja już poleciłem - w Go Sport są Fila Primo Alu za równe 399zł. Według mnie cena jest wyśmienita jak za te rolki.
Jakie rolki powinny być? Oczywiście wygodne. Im większe kółka tym szybsza jazda - 84mm lub 90mm będzie fajnie, łożyska ABEC7 będą też optymalne.
Ja już poleciłem - w Go Sport są Fila Primo Alu za równe 399zł. Według mnie cena jest wyśmienita jak za te rolki.
Jakie rolki powinny być? Oczywiście wygodne. Im większe kółka tym szybsza jazda - 84mm lub 90mm będzie fajnie, łożyska ABEC7 będą też optymalne.
Niekontrolowany, żywy pocisk na ośmiu kółkach
- malczan85
- Szybszy niż Chuck Norris na 5x80mm
Jeżeli preferujesz szybką jazdę to polecam trochę dołożyć kasy.Diego pisze:Rozumiem, czyli te odpadają.
Mógłby mi ktoś podać jakieś linki do allegro/modele rolek, takich, o które mi chodzi, w granicach 400 zł?
Zajrzyj tutaj:
<-------->/item203337916_rol ... skie_.html
"Google moim przyjacielem" ;P