poznaniacy drodzy, zacznę bez szczegółów - czy w poznańskich sklepach są wrotki??
do poznaniaków
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
do poznaniaków
niedawno dowiedziałam się od bardzo miłego pana w sklepie z sprzętem sportowym, że jak w warszawie nie mogę dorwać wrotek, to żebym "spróowała w poznaniu albo w czechach i niemczech". zacznę od poznania 
poznaniacy drodzy, zacznę bez szczegółów - czy w poznańskich sklepach są wrotki??
Próżnoś repliki się spodziewał,
Nie dam ci przytyczka ani klapsa.
Nie powiem nawet pies cię je..ł,
Bo to mezalians byłby dla psa.
[Julian Tuwim, "Na pewnego endeka co na mnie szczeka"]
- Slawek
- Szybszy niż Chuck Norris na 5x80mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
W Wawie w Decathlonie w CH Reduta sa dostepne dwa modele wrotek z wysokim i niskim butem.... W Rollsporcie na Jana Pawla tez cos powinni miec i to pewnie z tzw. "wyzszej polki" - jak kupowalem tam swoje wrotki to byly jeszcze bardzo fajne K2 z niskim, srebrnym butem.... Kolega kupile fajne, nieuzywane i do tego bardzo tanie wrotki na Allegro.... Jak sie poszpera troche to na pewno cos sie znajdzie....
Slawek
> http://www.janarolki.pl <
Slawek
> http://www.janarolki.pl <
jak to??? jak ja byłam to tylko dwa niskie, i to obleśne [napisałam na pw;)]Slawek pisze:W Wawie w Decathlonie w CH Reduta sa dostepne dwa modele wrotek z wysokim i niskim butem....
tja, a rollsporcie nie wolno przy mnie wspominaćSlawek pisze:W Rollsporcie na Jana Pawla tez cos powinni miec i to pewnie z tzw. "wyzszej polki" - jak kupowalem tam swoje wrotki to byly jeszcze bardzo fajne K2 z niskim, srebrnym butem....
śledzę allegro i śledzęSlawek pisze:Kolega kupile fajne, nieuzywane i do tego bardzo tanie wrotki na Allegro.... Jak sie poszpera troche to na pewno cos sie znajdzie....
Próżnoś repliki się spodziewał,