gdzie kupic wrotki?

Zanim kupisz - zapytaj, przeczytaj o sprzęcie do jazdy na wrotkach (rolkach / rolki)
Dział tylko o jeździe fitness i szybkiej.
Place to talk about skates, wheels, bearings. Only for fitness and speed inline skating

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

irie

gdzie kupic wrotki?

Post autor: irie » sob lipca 22, 2006 4:26

jesli ktos wie gdzie w polsce mozna kupic wrotki, nie rolki prosze podac namiary takiego sklepu, moze byc online.

kmieto7

Post autor: kmieto7 » sob lipca 22, 2006 11:17

PO 1- PRIMO z kąd jesteś :?:

irie

Post autor: irie » ndz lipca 23, 2006 9:52

warszawa i moze to sie wydac dziwne ale ciezko jest tu znalezc wrotki, albo moze latwo tylko nie wiem gdzie szukac. tak czy siak podroz do innego miasta nie jest przeszkoda. pozdrawiam

Awatar użytkownika
serweryn
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Post autor: serweryn » ndz lipca 23, 2006 10:08

irie pisze:warszawa
Podam Ci kilka namiarów, gdzie zajrzałem w poszukiwaniu rolek, póki co jeszcze nie zdecydowałem się ostatecznie, ale chyba już niedługo. :) Poniższe uwagi dotyczą rolek typu fitness, do 600PLN, rozmiar 45.

1. Rollsport, Al. Jana Pawła II 41A -- bardzo polecany tu na forum, ale jakoś nie znalazłem tam nic dla siebie, ale może Ty znajdziesz. Obsługa też nie była taka rewelacyjna jak to ją tu zachwalano.
2. Skiteam, jeden jest na 17 Stycznia, drugi na Karolkowej (http://www.skiteam.pl) -- duży wybór i mają już wyprzedaże, poza tym znam i lubię te sklepy z wybierania nart/butów narciarskich i oceniam je bardzo dobrze.
3. Decathlon (byłem akurat na Targówku) -- wbrew temu co pisze się tu na forum akurat dla mnie był tam całkiem duży wybór rolek (większy niż w Rollsporcie) i mogłem spokojnie poprzymierzać, przejechać się po sklepie i zobaczyć, które bardziej mi pasują.
4. Go Sport (też Targówek) -- tutaj było mniej rolek dla mnie, ale za to obsługa nadzwyczaj mnie zaskoczyła. Obsługiwał mnie taki niewysoki blondyn i wydawało się, że naprawdę wie co sprzedaje :lol:.

Pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu ośmiu (dziesięciu?) kółek,
Serwer
wciąż lepszy teoretyk niż praktyk..

irie

Post autor: irie » ndz lipca 23, 2006 1:29

dzieki, popatrze tam:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzęt - jazda fitness i szybka / Equipment - fitness and speed”