gdzie kupic wrotki?
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
gdzie kupic wrotki?
jesli ktos wie gdzie w polsce mozna kupic wrotki, nie rolki prosze podac namiary takiego sklepu, moze byc online.
- serweryn
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Podam Ci kilka namiarów, gdzie zajrzałem w poszukiwaniu rolek, póki co jeszcze nie zdecydowałem się ostatecznie, ale chyba już niedługo.irie pisze:warszawa
1. Rollsport, Al. Jana Pawła II 41A -- bardzo polecany tu na forum, ale jakoś nie znalazłem tam nic dla siebie, ale może Ty znajdziesz. Obsługa też nie była taka rewelacyjna jak to ją tu zachwalano.
2. Skiteam, jeden jest na 17 Stycznia, drugi na Karolkowej (http://www.skiteam.pl) -- duży wybór i mają już wyprzedaże, poza tym znam i lubię te sklepy z wybierania nart/butów narciarskich i oceniam je bardzo dobrze.
3. Decathlon (byłem akurat na Targówku) -- wbrew temu co pisze się tu na forum akurat dla mnie był tam całkiem duży wybór rolek (większy niż w Rollsporcie) i mogłem spokojnie poprzymierzać, przejechać się po sklepie i zobaczyć, które bardziej mi pasują.
4. Go Sport (też Targówek) -- tutaj było mniej rolek dla mnie, ale za to obsługa nadzwyczaj mnie zaskoczyła. Obsługiwał mnie taki niewysoki blondyn i wydawało się, że naprawdę wie co sprzedaje
Pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu ośmiu (dziesięciu?) kółek,
Serwer
wciąż lepszy teoretyk niż praktyk..