Ofermy ;) z Wawy poszukiwane
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- Slawek
- Szybszy niż Chuck Norris na 5x80mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Zawsze wtedy kiedy masz ochote pojezdzic.... Zaczynasz jezdzic i spotykasz mnostwo ludzi, ktorzy tez jezdza... Ja w zeszlym sezonie poznalem ok. 100 rolkarzy i nie umawialem sie z nikim na spotkania... Po prostu jezdzimy w tym samym miejscu i dlatego sie znamy.... Dlatego nie czekajmy, az ktos oglosi termin nastepnego spotkania, tylko poznawajmy ludzi codziennie, nawiazujmy kontakty z rolkarzami mijanymi w czasie codziennych przejazdzek, nie badzmy anonimowi, a niedlugo okaze sie ze wszyscy rolkarze warszawscy swietnie sie znaja....
Slawek
> http://www.janarolki.mth.pl <
Slawek
> http://www.janarolki.mth.pl <
Byłem w sobote w Parku Szczęśliwickim... pare osób jeżdziło
czy może był ktoś z Was
))
Pozdrawiam,
Darek
PS> Mam pytanie co zrobic bo powyżej kostek robią mi sie obtarcia na nodze
.... może zabanadżować ...
Pozdrawiam,
Darek
PS> Mam pytanie co zrobic bo powyżej kostek robią mi sie obtarcia na nodze
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Cavalli
- Jeżdżę od: 01 cze 1995
- Kontakt:
Re: Byłem w sobote w Parku Szczęśliwickim... pare osób jeżdz
Czy gdzie ktoś z nas był???Darek pisze:czy może był ktoś z Was))
Pozdrawiam,
Darek
PS> Mam pytanie co zrobic bo powyżej kostek robią mi sie obtarcia na nodze.... może zabanadżować ...
Na spotkaniu???
Co do obtarć, to zakleic plasterkiem, po kilku dniach noga powinna sie przyzwyczaić.
- robal
- Jeżdżę od: 01 kwie 1999
- Kontakt:
Tarchomin czy Zeran to to nie jest, ale blisko: troche ludzikow jezdzi sobie po smieszce rowerowej dookola Parku Brodnowskiego. Na kawalku nawet dobrze sie jedzie, bo asfalt gladki, twardy i nie za duzo psow (glownie grasuja po parku, a nie na obwodnicy).Shadowcat pisze:A czy nie ma jakiejś ehm..."ofermy" z okolic Tarchomina i Żerania chętnej do pośmigania czasem po okolicy?
Pozdrawiam,
robal.
- robal
- Jeżdżę od: 01 kwie 1999
- Kontakt:
Bo Oferma brzmi dumnieWFH pisze:A czemu to od razu Ofermy???Może poprostu rolkarze?![]()
Ciebie także zapraszamy na kolejne spotkanie, szczegóły niebawem.
Pozdrawiam,
robal.