Każdy z Was pewnie ma swoje ulubione miejsce gdzie trenuje, jakiś parking, stadion, ścieżkę rowerową biegnącą w malowniczych okolicach.
Niektórzy wyjeżdżają poza miasto, nasza rolkowa grupa akurat do Dobrzykowa (szukamy nowych tras!i zapraszamy).
Ja lubię w tygodniu pojeździć po mieście. To raczej wersja light urban skating
jakiś krawężnik (w sumie często). Generalnie szukam gładkich chodników, ścieżek rowerowych, rzadko uczęszczanych dróg osiedlowych. Co prawda nie mam przystosowanych do tego rolek
typu urban (poczytałam już trochę forum
szału nie ma, ale kółka się kręcą
Wrzucam pierwszą mapkę (na razie ładniej tego zrobić nie potrafię) bo naprawdę można pojeździć po Płocku
W kilku miejscach można sobie wybić zęby... to taki mały bonus do naprawdę przyjemnej trasy (sporą część pokonała ze mną moja 12 -letnia bratanica
Zaznaczyłam wszystkie ścieżki, po których da się przejechać, część między osiedlami. Mam swoje ulubione nawierzchnie
Trasa około 7-9 km, dużo ścieżek z kostki betonowej, asfaltowych, no i asfaltowe ulice wewnętrzne + polecam zaliczenie parkingu przy Orlen Arenie (góra) duża powierzchnia,
można poćwiczyć, z boku skatepark dla odważnych i studio sportów Czysta Forma. A jakie widoki...
link, część mapy się nie wyświetla
http://imageshack.com/a/img854/8338/2fub.jpg