Slawek
> http://www.janarolki.pl <
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Fajna trasa, czekam na relację i jakieś fotki, ja niestety się nie zjawię.. nadal tkwię poza stolicą.. i ciężko jest się wyrwać stad na piątkową masęAriel pisze:Trasa:
Pl. Zamkowy, Krakowskie Przedmieście, Królewska, Marszałkowska, Świętokrzyska, Rondo ONZ, Jana Pawła II, Al. Jerozolimskie, Pl. Zawiszy, Raszyńska, Filtrowa, Krzywickiego, Koszykowa, Pl. Konstytucji, Piękna, Mokotowska, Pl. Trzech Krzyży, Al. Ujazdowskie, Pl. Na Rozdrożu, Al. Szucha, Litewska, Marszałkowska, Pl. Zbawiciela, Nowowiejska, Pl. Politechniki, Lwowska, Poznańska, Żurawia, Krucza, Szpitalna, Pl. Powstańców Warszawy, Mazowiecka, Pl. Małachowskiego, Królewska, Moliera, Senatorska, Pl. Zamkowy
Ariel pisze:![]()
Mozesz zainicjowac Mase w Ketrzynie.
A tak bardzo dobry pomysł, o którym już słyszałam i popieram, bo trochę nudo mi się tu jeździ samejSlawek pisze: Planujemy wybrac sie do Ketrzyna w jeden z weekendow, zeby Bacha nie musiala sama jezdzic, kilkuosobowa grupa.... Kto wie, moze bedzie to poczatek ketrzynskiej Masy ? Ciekawe ile osob w Ketrzynie i okolicach jezdzi na rolkach ?