Chciałem zakupić jakieś dobre Rolki, które posłużą mi dłużej, niż 2 miesiące, jednak niestety nie jestem obeznany w kwestii parametrów, firm itp.. Może najpierw powiem, do czego mają mi służyć.. Jestem w szkole wojskowej i zależy mi na tym, żeby utrzymywać kondycję (a przy tym także nie obrosnąć w tłuszcz ;p hehe..).. Basen - łączenie przyjemnego z pożytecznym, jednak bieganie stało się już nieco nużące.. Więc postanowiłem się przerzucić na kółka, a wiem, że również doskonale można się na nich wypocić..
Zorientowałem się co nieco po forach i dowiedziałem się, że firmy jakie wchodzą w grę to głównie Salomon, Rollerblade, K2.. Na początku sądziłem, że kupię takie, z których można również zrobić łyżwy, jednak parę osób bardzo krytycznie co do tego się wypowiadało, więc jestem skłonny kupić wyłącznie rolki, ale z prawdziwego zdarzenia..
Z moich poszukiwań bardzo mi się spodobały Rollerblade Spark 2009 i póki co, są one na pierwszym miejscu na mojej liście... Czy mógłby ktoś się wypowiedzieć na ich temat..?? Poniżej zamieszczam Link...
<-------->/item583406104_rol ... jazdy.html
Ponadto znalazłem jeszcze dwie opcje, które jednak mniej przyciągnęły moją uwagę.. Ale jednak:
<-------->/item594169988_rol ... e_hit.html
<-------->/item595204398_rol ... 4_hit.html
Również będę wdzięczny za opinię..
Jeśli ktoś miały inny towar godny polecenia, proszę umieścić linki i wypowiedzieć się jakimiś argumentami co do polecanego produktu..
Z góry dziękuje wszystkim za zainteresowanie !!