- wiem ze sa to rolki dosc sztywne - czy sa wygodne i nie mecza nog zbyt szybko?
- chciałem rolki fitnessowe (ale nie mozna miec wszystkiego
pozdrawiam
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
w ciągu 14 dni możesz zwrócić towar bez podania przyczyny jezeli kupowałeś przez internet - nie może byc żadnych sladów używania i metki na swoim miejscu.nowyuzyszkodnik pisze:No i przyszły moje rolki... niestety rozmiar 44 jest za mały, gruby palec ociera się o skorupę całkiem znacząco. Jestem pewien ze po dłuzszej jezdzie poczułbym wiecej niz dyskomfort. Jak wyciągnąłem sam liner i włozylem do niego stope, to byl w sam raz, mial nawet troszke luzu, ale skorupa jest na tyle ciasna z przodu ze palec o nia ociera. Herb pisał ze w rozm 44,5 skorupa jest juz większa, jesli to prawda to bedzie dla mnie jak znalazl. No coz, rolki pewnie pojda na allegro, a sam bede musiał zamowic o pol rozmiaru większe. Mam nadzieje ze nastepny wybor bedzie trafniejszy...
obawiam się że kolega Nowy wie co napisał. Ot i uroki i frasunki naszego popularnego portalu aukcyjnego...nowyuzyszkodnik pisze:. Na allegro do kupienia sa w rozm. 44.5 (29cm)