Złe dobrego początki :-)
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
-
gilbeert
- Czterokółkowiec bez hamulców
- Moje rolki: Rollerblade Astro 5
eVe, odwiedziłem wczoraj Andersa i asfalt na samym parkingu niezbyt przypadł mi do gustu: opis. Jeśli tam się nauczysz jeździć, to już chyba nic nie będzie Ci straszne
Ścieżka pomiędzy parkingiem a Wzgórzem jest w porządku i fajowo się po niej skacze 
-
gilbeert
- Czterokółkowiec bez hamulców
- Moje rolki: Rollerblade Astro 5
Może mam twardsze kółka i przez to mniej przyjemne są dla mnie nierówności.
Też cenie sobie najbliższą okolicę: Nowy Dwór jest cały zalany asfaltem - jakby osiedle pod rolki zrobione
Co prawda bardzo różnie bywa z jakością nawierzchni, ale jak się okazuje - jestem dość wybredny 
Tak czy siak, do nauki przeskoków parking Andersa jest bezkonkurencyjny. Jak jeździsz regularnie na Andersa, to napisz w jakich godzinach, może kiedyś wpadnę, a może jakiś inny utajniony czytacz forum się ujawni i dołączy, będzie weselej wywijać orły
Też cenie sobie najbliższą okolicę: Nowy Dwór jest cały zalany asfaltem - jakby osiedle pod rolki zrobione
Tak czy siak, do nauki przeskoków parking Andersa jest bezkonkurencyjny. Jak jeździsz regularnie na Andersa, to napisz w jakich godzinach, może kiedyś wpadnę, a może jakiś inny utajniony czytacz forum się ujawni i dołączy, będzie weselej wywijać orły