a konto zalozylam, zeby Wam tutaj troche pojeczec, bo widze ze sensownie piszecie...
mam corke 4,5 roku, corka zbiera na rolki, obiecalam ze doloze i na ten sezon bedzie juz jezdzila razem ze mna. tylko teraz problem - jakie rolki? rozowe plastikowe udziwnienia oczywiscie odpadaja, ale na rolki rzedu 500zl mnie w tej chwili nie stac niestety. chcialam kupic jej rolki, ktore beda z regulacja rozmiaru, beda porzadne i bezpieczne, a jeszcze gdyby kosztowaly nie wiecej niz 200zl - byloby po prostu bosko.
i mam jeszcze jeden problem - mianowicie wiekszosc rolek dzieciecych lepsiejszych zaczyna sie od rozmiaru 33, a moje dziecie ma w tej chiwli noge 28... to zdecydowanie za duza rozpietosc, wiec gdzie mam szukac mniejszych rolek?
myslalam o takich, ale szczerze mowiac nie wiem juz czy sa cos warte. corka mierzyla chyba podobne w auchanie w marcu i one sa strasznie ciezkie..
<nie podajemy linków>/item358070594_skip_ro ... 32_35.html
i z tych chyba gdzies natknelam sie na rozmiar 29-31 bodajze...
te maja rozmiary miejsze <nie podajemy linków>/item359772766_rolki_d ... owane.html ale pomijajac to ze wizualnie sa okropne - nie wiem czy warto..
oczywiscie jakby rolki nie byly ciemne, bure i ponure to byloby calkiem swietnie, bo dziewczynka jak to dziewczynka...
prosze - help mi !!