Pewnie już zahaftowaliście swoje klawiatury od takich tematów ale nie moglam sie oprzec
A i taki bardziej przyziemny problem.. jak wstawić obrazek do profilu? w opcjach trzeba wpisac adres obrazka, na kompie?;> cuś nie chodzi
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Możesz wrzucić zdjęcie na serwis typu imageshack.us lub fotosik.pl, i potem w profilu wklejasz link do zdjęcia, albo podsyłasz na petercave@op.pl, a ja Ci odsyłam linka, którego masz wkleić (wrzucę na mój serwer).mili987 pisze: A i taki bardziej przyziemny problem.. jak wstawić obrazek do profilu? w opcjach trzeba wpisac adres obrazka, na kompie?;> cuś nie chodzi
Początki są zawsze najgorszemili987 pisze:...Mianowicie zaczynam jazdę na rolkach i strasznie sie kręcę tą myślą...
Do tych wszystkich czynności trzeba mieć cierpliwości. Wszystkiego naraz się na pewno nie nauczysz.mili987 pisze:...Chciałabym nauczyc sie podstawowych czynności, na przyklad jak szybkie hamowanie lub przeskakiwanie kraweznikow ogranicznikow predkosci itp...
Myślę, że to jest bardzo ciężko zobrazować na piśmie. Wystarczy przyjrzeć się filmu, lub osoby która jeździ z twojego otoczenia.mili987 pisze:...jakby mi ktos mogl to zobrazowac tak z wlasnego doswiadczenia bede wdzieczna...
mhm zaglądałam już tam, ale filmik jest dość szybki, średnio moge coś z niego wynieść, ale postaram się rzecz jasnamalczan85 pisze:Początki są zawsze najgorszemili987 pisze:...Mianowicie zaczynam jazdę na rolkach i strasznie sie kręcę tą myślą...ale za to przyjemne ...
Do tych wszystkich czynności trzeba mieć cierpliwości. Wszystkiego naraz się na pewno nie nauczysz.mili987 pisze:...Chciałabym nauczyc sie podstawowych czynności, na przyklad jak szybkie hamowanie lub przeskakiwanie kraweznikow ogranicznikow predkosci itp...
Co do przeskakiwania krawężników, proponuję zajrzeć poniżej:
http://www.zico.twojserwer.pl/forum/vie ... skakiwanie
Szybkie hamowanie, było o tym mowa bardzo dużo, poprostu użyj działu "Szukaj"![]()
Myślę, że to jest bardzo ciężko zobrazować na piśmie. Wystarczy przyjrzeć się filmu, lub osoby która jeździ z twojego otoczenia.mili987 pisze:...jakby mi ktos mogl to zobrazowac tak z wlasnego doswiadczenia bede wdzieczna...
Eh filmy specjalnie nie są podkręcane, chodzą normalniemili987 pisze:...mhm zaglądałam już tam, ale filmik jest dość szybki... spadł śnieg!
To już coś... więcej niż mniej...mili987 pisze:średnio moge coś z niego wynieść, ale postaram się rzecz jasna
No niestety, taka już jest natura...mili987 pisze:... spadł śnieg...