Tak sobie leżę od rana w łóżku w ten niedzielny ponury poranek i myślę czym zająć sobie dzisiejszy czas. Pomyślałem - może by na rolki? Hmmm, świetny pomysł, dawno nie byłem! OK, teraz tylko gdzie? Malta coraz gorsza, cytadela też pozostawia sobie wiele do życzenia
Postanowiłem z'google'ować "ciekawe miejsca na rolki - poznań". Przypadkowo trafiłem na jakiś artykuł z lutego informujący o otwarciu wrotkarni w maju...
Do czego zmierzam... polecił bym osobie odpowiedzialnej za marketing Iglo Parku o wszczęciu chociaż małej kampanii reklamowej. Czy to przez internet, ulotki, gazetki miejskie... cokolwiek!
Bardzo dobrze wspominam Dynamix, jestem przekonany, że nie tylko ja. Szkoda było by zamknąć kolejny taki obiekt z powodu nierentowności. Mam znajomych, którzy również nie słyszeli o czymś takim jak Iglo Park. Pewnie gdyby jazda na rolkach była moim jedynym i najważniejszym hobby, wcześniej już bym znalazł informacje o tej wrotkarni, jednak trzeba przyznać, że jest ogromna liczba Poznaniaków, która lubi jeździć na rolkach rekreacyjnie i na pewno nic nie słyszeli o Iglo Parku, a chętnie by się tam wybrali!
Gdyby nie dzisiejsze święto z pewnością już bym się wybrał do Suchego Lasu, niestety muszę czekać do jutra
Pozdrawiam.