To, co macie gdzieś, moglibyście spokojnie zachować dla siebie (gdzieś).
a macki PiS-u siegają wszedzie
No, może nie zbanują, ale trzymać się tematu, to rzecz pożądana.Rolfan pisze:Zaraz nas zbanują bo weszlismy na polityke
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
a macki PiS-u siegają wszedzie
No, może nie zbanują, ale trzymać się tematu, to rzecz pożądana.Rolfan pisze:Zaraz nas zbanują bo weszlismy na polityke
Wiesz co, a mnie to wali kto będzie mnie wspierał w moich działaniach, głównie finansowo. Nie mamy kasy na wyjazdy na zawody, na piłki do hokeja, kije.......niedługo na sznurowadła do rolek.koziar2 pisze:Juz zmienili tytulale bylo
Jestesmy esktrmalnie trudna mlodzieza
Tak na marginesie to mam gdzies placyk MSWiA i towarzystwo pana D. Jesli on zostanie honorowym czlonkiem forum to ja sie wyPISuje
Masz rację - dla mnie to Rokita z Lepperem i Millerem mogą jeździć na rolkach byle tylko powstawały trasy rowerowo-rolkowe, tory w każdej gminie itp. Ale rozum podpowiada, że to zwykła podpuchaWFH pisze:Co do ministra Dorna to pomijając to czy jest to kampania czy nie warto by było mieć go jednak po swojej stronie, bo wtedy o wiele łatwiej byłoby coś załatwić i nagłośnić.
Oby tylko JP Pan Prezes dwóch imion B. się nie przekręcił obok Pana Ministra.WFH pisze:Co do ministra Dorna to pomijając to czy jest to kampania czy nie warto by było mieć go jednak po swojej stronie, bo wtedy o wiele łatwiej byłoby coś załatwić i nagłośnić.
Raczej nie jest to podpucha, bo o tym, że Pan Dorn jeździ na rolkach słyszałem już kilka lat temu, zanim był ministrem...Zresztą były gdzieś tu przytoczone jego słowa, że miał juz poważną kontuzje.Krzysztof pisze:Masz rację - dla mnie to Rokita z Lepperem i Millerem mogą jeździć na rolkach byle tylko powstawały trasy rowerowo-rolkowe, tory w każdej gminie itp. Ale rozum podpowiada, że to zwykła podpuchaWFH pisze:Co do ministra Dorna to pomijając to czy jest to kampania czy nie warto by było mieć go jednak po swojej stronie, bo wtedy o wiele łatwiej byłoby coś załatwić i nagłośnić.![]()
jak pamiętam zrobiła się z jego kontuzji mała afera. Rękę połamał będąc na wakacjach chyba w Chorwacji i po niego pojechała limuzyna sejmowa z dwoma kierowcami. Jeden z kierowców przyprowadził samochód obecnego ministra. To jeszcze nie wszystko.WFH pisze:Raczej nie jest to podpucha, bo o tym, że Pan Dorn jeździ na rolkach słyszałem już kilka lat temu, zanim był ministrem...Zresztą były gdzieś tu przytoczone jego słowa, że miał juz poważną kontuzje.Krzysztof pisze:Masz rację - dla mnie to Rokita z Lepperem i Millerem mogą jeździć na rolkach byle tylko powstawały trasy rowerowo-rolkowe, tory w każdej gminie itp. Ale rozum podpowiada, że to zwykła podpuchaWFH pisze:Co do ministra Dorna to pomijając to czy jest to kampania czy nie warto by było mieć go jednak po swojej stronie, bo wtedy o wiele łatwiej byłoby coś załatwić i nagłośnić.![]()