żeby nie być gołosłownym poniżej mały dowód:)

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
I np. nie trenuje tylko pisze i pisze :]koziar2 pisze:mozna tez z tego wywnioskowac ze romanwrotkarz nie spi)
Dzisiaj miałem trening 70 km w tym 38 km na wrotkach interwałzico pisze:I np. nie trenuje tylko pisze i pisze :]koziar2 pisze:mozna tez z tego wywnioskowac ze romanwrotkarz nie spi)
A niewiasty na rolkach mają przechlapane, bo nie dość że bez koszulki nie bardzo, to jeszcze zwykle same sobie muszą uprać...WOJTEK45 pisze:można bez koszulki; podwójna oszczędność : na koszulce i na proszkach.
No i szansa na oczarowanie okolicznych niewiast
niby czemu?go pisze:bez koszulki nie bardzo
Dziwnie rozumujecie. Każdy może wypowiadać się na forum do woli. Możecie też pisać ile Wam się zechce. Jest jeszcze wiele for zagranicznych, o wiele ciekawszych i bez pretensji o ilość postów. Jesli chodzi o ich liczbę to statystyki są jasne. Jest na tym forum dużo ludzi którzy mnie przebijają wielokrotnie ilością wypowiedzi i do nich nikt nie ma zastrzezeńMirek_83 pisze:Temat chyba można zamknąć. Supremacja romana się skończyła. Czyżby romanwrotkarz wrócił 1-go do szkoły??Pzdr
tak tak Roman sie znakmieto7 pisze:...wydaje mi się Roman że nikt do ciebie nie ma pretensji tylko ostatnio bardzo zrobiłeś się aktywny a inni mniej. A to chyba dobrze dla forum jeśli wszystko jest w temacie