jar-as pisze:Daj czas glukozaminie ja poczułem zmiane po właśnie miesiącu ,mało tego w miare cwiczenia a nie było lekkie ,efekty trzasków itp minęły ,może nie do końca ale nie sa dyskomfortem w cwiczeniu .
Tak zrobie. A napisz mi jeszcze jar-as, jak Ty tak cwiczyles z tymi trzaskami i chrupnieciami to nie odczuwales momentami bolu ? przy ktoryms tam chrupnieciu czy strzeleniu

Komicznie to sie musi czytac, ale dzis pocwiczylam te swoje 8-minutowki tak delikatnie, omijajac ciezsze cwiczenia na kolana i ogolnie tak na odwal, coby sie tylko rozruszac i potem odczuwalam dyskomofort w kolanie przez jakis czas. Nie bolaly Cie te trzaskajace stawy ? Wcale a wcale ? Zanim mi cos tam przeskoczy i odskoczy to czasem poboli chwile...
Dostalam wiadomosc na privie od jakiegos pana, ktory mi napisal, ze tez tak mial i sie okazalo, ze to reumatyzm
Napiszcie, ze sie myli
A jeszcze mam pytanie, bo Zico napisal, ze mam moze za slabe kolana na rolki ( ba ! na pewno, skoro sie cale zycie przed kompem siedzialo, a obecnie to i sie lezy

)
i ze trzeba je wzmocnic... I ja pytam : jak ? Cwiczac? Jezdzac? Cos specjalnego mam robic ? Nie sugerujcie jazdy na rowerze, bo go nie posiadam...
W ogole to dzieki za wsparcie i dobre rady