Jak to wszystko rozkręcić
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
-
Damcio
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Jak to wszystko rozkręcić
hejo wszystkim
Chciałem sie nauczyc jazdy na rolkach ale cos nie wiem od czego zacząć.Jaki sprzęt i za ile ??mam okolo 300-350 złoty i nie wiem jakie rolki kupic.Interesujom mnie rolki ktorymi sie da grac w hokeja i jakies zeby normalnie pojezdzic
Mozecie pisac na gg :9181854
Chciałem sie nauczyc jazdy na rolkach ale cos nie wiem od czego zacząć.Jaki sprzęt i za ile ??mam okolo 300-350 złoty i nie wiem jakie rolki kupic.Interesujom mnie rolki ktorymi sie da grac w hokeja i jakies zeby normalnie pojezdzic
Mozecie pisac na gg :9181854
- Parzival
- Czterokółkowiec
Re: Jak to wszystko rozkręcić
Jeżeli chcesz grać w hokeja, to najlepsze do tego są hokejówki. Normalnie też można na nich jeździćDamcio pisze:...
<FREERIDE>
- Parzival
- Czterokółkowiec
Sam jeżdżę w hokejach z kolegami po mieście, dla mnie hokejówki nadają się prawie do wszystkiego : do gry w hokeja, do slalomu i do jazdy w mieście. Jedynymi wadami hokejówek (dla niektórch użytkowników) mogą być mało wygodne buty i zbyt krótka płoza (raczej nie są zbyt szybkie - na Maratony chyba się nie nadają).Damcio pisze:normalnie czyli np z kolegami po mieście
<FREERIDE>