Właśnie wróciłem z decathlonu

Poprośiłem kogoś od rolek i z uśmiechem podeszła młoda dziewczyna i się pyta w czym mogę pomóc to ja wyciągam jej z półki dwie pary rolek o róznych budowach i pytam o co chodzi ? że jedne mają pełna wkładke a drugie tylko końcówke:) troche była zaskoczona moim pytaniem i nie mogła wydusić słowa, sama się zastanawiała o co chodzi, po chwili stwierdziła że tamte są ze starej dostawy, co może być prawdą bo te z pełną wkładką były już troche wypłowiałe.
Dla przykładu podeszliśmy do rolek ROLERBLADE WING 80 women i też mają tylko końcówke (tył) linera . zico pewnie będzie wiedział jakie powinny być.
dokładnie sprawdziłem budowe w srodku tych i tych i te z połówką linera są lepiej wykończone w środku, lepsze mają obicie.
Zastanawiam się co robić bo w sumie cena 399zł i jak dołozyłem wkładke to już jest wygodniej, a pocieszam się tym że mniej noga będzie się pocić

Z ciekawości napisałem do sprzedawcy z allegro który sprzedaje takie rolki jaki ma liner i też tylko tył
Przemyśle na spokojnie i sie zastanowie czy je oddawać bo już troche jeździłem
ps. tyle fajnego że trafiłem w komisie decathlonu rolki Oxelo FIT3 męskie za 45 zł w idealnym stanie i rozmiarem dobre dla mojego syna

będzie miał przejściowo.